ZIJook.nl
Image default
Aanbiedingen

Nieuw: vaatwascapsules van Klok

Nieuwe vaatwaspods van Klok

 

Er is weer wat nieuws van Klok. Dit keer zijn het onze vaatwastabletten. We hebben deze doorontwikkeld en komen nu met nieuwe speciale klok vaatwaspods die het werk nu nóg beter doen. Waar we voorheen vaatwaspoeder onder hoge druk persten tot een handige tablet, wordt het nu als poeder verpakt in een handig wateroplosbare folie. Waarom hebben we dit gedaan?

 

 

Voordelen vaatwaspoeder tabletten

 

Bij Klok werken we continu aan verbetering van onze producten en streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze eigen ontwikkelafdeling zag kans om de werking van onze vaatwastabletten te verbeteren en heeft dat daarom ook gedaan. De voordelen van onze nieuwe waspoeder pods zijn:

    • Veel betere oplosbaarheid bij lage temperaturen

 

    • Een snellere en effectieve werking

 

    • In het productieproces kunnen we nu een aantal stappen overslaan én er is minder grondstoffen nodig. Dit draagt bij aan meer duurzaamheid binnen het productieproces

 

    • Steeds meer consumenten wensen uit gemak ‘pods’ in plaats van vloeibaar wasmiddelen of wasmiddelen in tablet vorm

De kwaliteit bij Klok is heilig. Daarom is de vertrouwde kwaliteit gewaarborgd en zijn óók deze nieuwe vaatwaspodsvoorzien van het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic Label. De nieuwe vaatwaspods zijn binnenkort te bestellen in onze eigen webshop, maar zullen ook natuurlijk in de vertrouwde schappen liggen van je eigen supermarkt.

 

Waspoeder online bestellen tijdens corona

 

Veilig online boodschappen doen is door corona nu belangrijker dan ooit. Door de corona pandemie willen vooral kwetsbare mensen liever hun boodschappen online doen. Ook bij Klok kan dat gelukkig! Op onze eigen website kunnen al onze klanten gemakkelijk en veilig online wasmiddelen en schoonmaakmiddelen bestellen zonder rompslomp. Maar gewoon veilig en gemakkelijk met je eigen account op klok-eco.nl. We hanteren vanaf €30,- geen verzendkosten in Nederland. En voor verzending in België hanteren we een kleine vergoeding. Onze klanten uit België kunnen veilig betalen via Bancontact of KBC.

 

 

De kracht van natuurlijke zeep bij Klok

 

Natuurlijke producten winnen aan terrein in de supermarkt en online. Consumenten worden steeds bewuster en zijn ook bereid wat extra te betalen voor producten die minder milieuvervuilend zijn of juist bestaan uit natuurlijke ingrediënten.

 

Het mooie is dat Klok vanaf het begin al direct bewust was van de voordelen van wassen met natuurlijk zeep. Onze zeepfabriek in Deventer gebruikt uitsluitend ingrediënten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en wij werken al sinds dag één zonder extra parfum- en kleurstoffen. Wij gelopen in de natuurlijke kracht van zeep en maken onze producten bewust 100% ecologisch. Dit betekent minder vervuiling van het water en dat het product geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Vooral als je veel last hebt van droge handen, is het gebruik van Klok zeep een aanrader. Dat kan bij het afwassen met onze Klok Xtra care afwassmiddel, met neutral waspoeder voor de gekleurde en witte was én tot slot in het hele huis met onze veilige allesreiniger en wc reiniger op 100% ecologische basis.

 

Veilige proberen met onze klokbox

 

Ben je nog niet bekend met de ecologische wasproducten van Klok, maar wil jij wel de bewuste keuze maken voor in huis? Bestel dan onze klokbox en probeer alle producten extra voordelig uit. In de klokbox zit een sample van al onze producten zodat je zelf kunt ervaren wat voor stralende witte was en veilig en schoon huishouden je kunt bereiken met Klok!

https://klok-eco.nl/