ZIJook.nl
Image default
Electronica en Computers

Een printer die past bij het interieur

Een printer wordt vaak gezien als een lomp ding die alleen maar in de weg staat en voornamelijk bij bedrijven waar je grote printers ziet staan. Daarnaast is er wel eens iets aan de hand met de printer en printers zijn dan ook niet altijd zo geliefd. Ook de nieuwe werkplek wordt tegenwoordig steeds meer met erg veel zorg ingericht en het gaat voornamelijk om flexibiliteit, een aangenaam verblijf en om persoonlijk contact. Er wordt dan al gauw gedacht dat de printer hier niet bij past, maar daar kan verandering in komen.

Er zijn namelijk printers die kunnen worden aangepast aan jouw interieur, zo hoeft het geen zwarte of grijze printer te zijn. Hierdoor zal de printer niet meer in de weg staan, want hij past helemaal bij het interieur en het ziet er hierdoor alleen maar leuk uit. Ook kunnen de printers gepersonaliseerd worden. Zo kan er gekozen worden voor een foto van de gebruiker of bijvoorbeeld voor een persoonlijke welkomstgroet, dat is gelijk een stuk leuker. De printer bevindt zich meestal naast het koffiezetapparaat binnen een bedrijf, wanneer jij je printjes haalt neem je gelijk even een bakje koffie mee. Dit kan ook iets toevoegen aan de sociale waarde voor de werknemers, ze komen er namelijk ook vaak voor de laatste kantoornieuwtjes. Een leuk idee om een print/koffiehoek te maken die ook past bij het interieur, de sociale waarde zal je hier namelijk zeker mee verhogen. Zo een nieuwe printer past dan ook zeker bij een nieuwe werkplek.

Natuurlijk heeft niet elk bedrijf zo een printer, zo zijn er ook bedrijven die bijvoorbeeld een printer nodig heeft met codeersystemen. Een barcode printen kan je namelijk niet met een printer die alleen documenten kan printen en kan scannen en kopiëren. Hiervoor zijn er vaak weer aparte bedrijven die allerlei soorten bedrijfsprinters aanbieden die het ook mogelijk maken om bijvoorbeeld een barcode te printen of iets anders.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website