ZIJook.nl
Image default
Gezondheid

Tips tegen donkere oksels

Tips tegen donkere oksels – Wanneer je opzoek bent om je donkere oksels te verlichten dan is het inderdaad een hele lastige situatie. Omdat er inmiddels heel veel huis en tuin methodes online staan. Helaas kunnen wij jou in deze alinea al meegeven dat deze methodes nagenoeg niet krachtig genoeg zijn voor een goed resultaat. Toch willen wij deze informatie niet achter handen en zullen wij deze onderstaand ook even kort opsommen.

Waardoor zijn de oksels vaak donkerder?

Als je gewoon weg even aan je oksels voelt, dan merk je dat deze huid een hele andere textuur heet dan bijvoorbeeld de huid van je handpalm. De huid is namelijk erg stevig, dik maar toch erg wendbaar. Dit is natuurlijk omdat je oksels je armen en romp met elkaar verbinden en heel flexibel moeten kunnen bewegen, omdat je met je armen allerlei bewegingen moet kunnen maken. Hier schuld al het eerst probleem. De huid van de oksels slijt dus harder door veel activiteit. Ook is het en feit dat door al het scheren en harsen de huid natuurlijk beschadigd raakt en nooit meer volledig hersteld. Door deze schade wordt de pigmentverdeling in de huid onregelmatig en zijn de te donkere oksels een feit.

Natuurlijke manieren tegen donkere oksels

Er zijn diverse manieren om met huis en tuinmiddeltjes donkere oksels te verminderen. Echter werken ze nagenoeg niet. Hierbij toch een kort overzicht:

1. Middels schijfjes citroen enkele minuten tegen je oksels aan te houden.
2. Door middel van aardappelschijfjes tegen de oksels aan te houden.
3. Middels het elke dag consumeren van 1 glas koe melk.
4. Middels de inname van veel vitamine c

Wat werkt wel goed tegen donkere oksels?

Onze keuze valt op een whitening crème. Dit is een huidcreme die je heel precies kunt aanbrengen. Er zit vervolgens een whitening formule in waardoor de donkere oksels langzaam lichter en gezonder er gaan uitzien.

 

Waar kan ik een oksel bleekmiddel kopen?

Via www.skinlight.nl kun je de oer-Hollandse formule Skinlight Whitening Treatment bestellen. Deze crème is zeer geschikt voor de oksels.

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website