ZIJook.nl
Image default
Banen en opleidingen

Streef naar optimale efficiëntie binnen je bedrijf met een Lean Six Sigma training

Heb je het idee dat de werkzaamheden binnen je bedrijf efficiënter uitgevoerd kunnen worden, maar weet je niet hoe je dit het beste aanpakt? Volg dan een Six Sigma training bij L6SigmaCoach! De ervaren medewerkers van dit bedrijf helpen jouw onderneming door middel van een Lean Six Sigma training op weg naar optimale efficiëntie.

Hoe gaat zo’n training in zijn werk?

De Six Sigma training van L6SigmaCoach kan worden onderverdeeld in drie onderdelen. Ervan uitgaande dat dit de eerste kennismaking van je onderneming is met Six Sigma, start je met de Yellow Belt training. Hierin leer je over procesverbeteringsmethodiek die je vervolgens in de praktijk gaat toepassen. Na het volgen van deze training, volg je indien gewenst de Green Belt training. Deze is geschikt voor professionals die de basiskennis over Six Sigma hebben opgedaan maar nog wel hulp kunnen gebruiken bij de implementatie hiervan binnen de onderneming. Tenslotte is er nog de Black Belt training; als je deze training hebt volbracht ben je dé Lean Six Sigma coach binnen je bedrijf en zorg je ervoor dat je onderneming betere efficiëntie en een hogere omzet behaalt.

Voor welke bedrijven is een Lean Six Sigma training geschikt?

De vraag voor welke bedrijven een Lean Six Sigma training geschikt is, is eenvoudig te beantwoorden; namelijk voor alle bedrijven! Of je nu de trotse eigenaar bent van een startup en de weg naar efficiëntie nog moet zoeken, of een ervaren bedrijf bezit maar vastloopt als het aankomt op efficiëntie, de medewerkers van L6SigmaCoach kunnen je helpen!

Neem direct contact op met de ervaren medewerkers van dit bedrijf

Wil je meer informatie over hoe de Six Sigma training met praktijkgerichte cases van dit bedrijf jouw onderneming naar een hoger niveau kan tillen? Of wil je jouw onderneming direct aanmelden voor de cursussen? Neem dan contact op met de medewerkers van L6SigmaCoach in Hoofddorp, nabij Amsterdam, voor een aanpak op maat!

https://l6sigmacoach.nl/