ZIJook.nl
Image default
Banen en opleidingen

In deze online cursus leer je veel over Excel

Werk je regelmatig met Excel, maar gaat je dit minder makkelijk af dan je zou willen? Loop je bijvoorbeeld vaak vast bij het invullen van formules? Of heb je het idee dat je efficiënter kan werken, maar weet je niet hoe? In al deze gevallen is een online cursus waarin je leert om goed met Excel te werken echt een aanrader. Volg bijvoorbeeld een cursus bij BeterinOffice. Dan leer je veel handige dingen over Excel en werk je er voortaan veel efficiënter mee. Je kunt je werkzaamheden dan sneller en gemakkelijker uitvoeren en ook de kans op fouten wordt kleiner. Kortom: de kwantiteit en kwaliteit van je werk gaat omhoog. Dat maakt het de investering meer dan waard.

Van beginners tot gevorderden

Ook als je de basis van Excel al goed beheerst, heb je vaak baat bij een online cursus van BeterinOffice. Dit bedrijf heeft namelijk voor elk niveau een passende cursus. Weet je dus al veel van dit programma af, maar wil je meer leren of moeilijke zaken goed onder de knie krijgen? Schrijf je ook dan in voor een online cursus Excel. Vergroot je kennis en scherp je vaardigheden aan. Wie weet word jij wel een echte Excel-expert!

Upgrade je cv

We voeren steeds meer werkzaamheden online uit, ook op het werk. In steeds meer functies wordt gewerkt met het Office-pakket, waartoe ook Excel behoort. Als je goed overweg kunt met dit programma, ben je extra interessant voor werkgevers. Het slagen voor een Excel-cursus staat dan ook altijd goed op je cv.

Ontdek ook de andere trainingen van deze aanbieder

Naast een online cursus voor Excel kun je bij BeterinOffice nog veel meer trainingen volgen over Office-programma’s. Denk bijvoorbeeld aan een cursus over Microsoft Teams of Microsoft Planner. Als je deze programma’s goed beheerst, wordt online samenwerken en plannen een stuk eenvoudiger. Ontdek het hele aanbod op de website en schrijf je in voor een training naar keuze!

https://www.beterinoffice.nl/