ZIJook.nl
Image default
Woningen

Zoek je een slimme meter?

Slimme energie kosten meter

Slim accessoire voor de slimme meter

De Plugwise Smile P1 kopen verzekert u van een eenvoudig te bedienen, snel in gebruik en robuuste accessoire voor uw slimme meter. De energie kosten meter geeft u de mogelijkheid om op een veilige en overzichtelijke manier data uit uw slimme meter te halen.

 

Realtime inzicht in gebruik

Met de Plugwise Smile P1 heeft u maximaal inzicht en controle over uw gebruik van gas en elektra en de kosten hiervan. Met gebruik van de bijbehorende app, Plugwise Home App, kunt u per uur, dag, maand tot zelfs een jaar terugzien hoeveel energie verbruikt en bespaard is. Een volledig inzicht dus in energiekosten per moment! Gebruik hiervan werkt geheel onafhankelijk en een abonnement is ook niet nodig. U kunt deze informatie wanneer en overal waar u wilt bekijken door het openen van de app of webpagina.

 

Gebruik van Smile P1

Om gebruik te maken van de Plugwise Smile P1 is een slimme meter met P1-poort nodig. U sluit de PlugWise Smile P1 eenvoudig aan op de P1 van uw slimme meter en een stopcontact. Via een draadloze verbinding wordt de verkregen data van uw slimme meter verzonden naar de PlugWise Home App. Deze data wordt overzichtelijk in duidelijke grafieken en overzichten weergegeven. Een PlugWise Smile P1 kopen helpt u op deze manier te achterhalen wanneer veel energie verbruikt en u kunt controleren of uw besparingsmaatregelen effectief zijn. Dit systeem kunt u ook uitbreiden met een Plugwise stretch zodat u de opbrengst van uw zonnepanelen kunt meten.

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website