ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voorkom inbraak in uw bedrijfswagen en laat een specialist de juiste beveiliging plaatsen

Bent u ondernemer en beschikt u over verschillende bedrijfswagens? Dan is het wel zo verstandig dat u eraan denkt om deze goed te beveiligen. U moet er toch niet aan denken dat er wordt ingebroken in een van uw wagens en dat er kostbare materialen of apparaten worden gestolen? Daarom kunt u het beste een specialist in bedrijfswagen beveiliging inschakelen. Informeer eens naar de mogelijkheden van Van Wijk Groep in Leerdam, nabij Utrecht. Beveiligingssystemen en schadepreventie zijn hun specialiteiten. Dankzij hun gebruiksvriendelijke systemen is de beveiliging van uw bedrijfswagen optimaal verzorgd.

De vakmensen creëren innovatieve oplossingen voor iedere bedrijfsauto

Deze expert in doorlocksystemen heeft diverse oplossingen voor ondernemers. Wanneer u over kostbare goederen beschikt, kunt u bij hen terecht voor optimale beveiliging van uw bedrijfswagen. Enkele systemen waar zij gebruik van maken, zijn centrales en grendels. Beiden zijn overigens ook geschikt voor personenauto’s. Omdat inbrekers tegenwoordig steeds slimmer worden, is het ook noodzakelijk om innovatieve beveiligingssystemen te blijven ontwikkelen. Bij Van Wijk Groep worden alle producten steeds verbeterd op hun eigen R&D-afdeling. Uiteraard wordt alles uitvoerig getest voordat het in gebruik wordt genomen. Uw bedrijfswagen wordt op deze manier alleen voorzien van beveiliging van de allerbeste kwaliteit. Bovendien gaan de systemen lang mee en heeft u er dus jarenlang plezier van. Normaliter blijven de beveiligingssystemen een heel autoleven lang optimaal functioneren!

Informeer naar de mogelijkheden

Dankzij Van Wijk Groep in Leerdam beschikt uw bedrijfswagen over optimale beveiliging en hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over inbraken. Bent u benieuwd wat deze specialist in de regio Utrecht voor u kan betekenen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van dit bedrijf. Hun vakbekwame personeel vertelt u graag hoe zij oplossingen op maat voor uw wagenpark kunnen leveren. Ook als u nog vragen heeft over de systemen of diensten, kunt u het beste contact met hen opnemen.

 

https://vanwijkgroep.com/