ZIJook.nl
Image default
Banen en opleidingen

Professionele begeleiding bij outplacement in Harderwijk

Zit uw organisatie midden in een fusie of heeft u bijvoorbeeld een conflict met uw werkgever? Outplacement kan dan dé oplossing zijn. Zoekt u professionele begeleiding bij uw outplacement in Harderwijk? Schakel dan een bedrijf als Bureau Streefkerk in. De professionals van dit bedrijf zetten graag hun specialisme voor u in. Ook als uw ambities niet meer aansluiten bij de ambities van uw werkgever, kan het helpen om voor outplacement te kiezen. Bij Bureau Streefkerk kunt u te allen tijde rekenen op maatwerk. De medewerkers van dit bedrijf doen er alles aan om iets te vinden dat goed bij u past. Of dat nu een hele andere baan is of een nieuwe functie bij uw huidige werkgever; hier kom je maar op één manier achter. Twijfel niet en vraag daarom gerust om hulp aan een specialist. Ze zijn er niet voor niets!

Op een snelle manier de juiste baan vinden

Wanneer u de specialisten van Bureau Streefkerk inschakelt, is succes gegarandeerd. Samen met u zoeken ze op een snelle, maar natuurlijk ook nauwkeurige, manier naar een nieuwe baan. U start dit traject met een uitgebreid intakegesprek. Uw adviseur stelt de juiste vragen en schetst op die manier een duidelijk profiel. Dit loopbaanonderzoek gaat vervolgens over in individuele gesprekken met een loopbaancoach. Uw zoekprofiel wordt op die manier steeds concreter gemaakt, waardoor beetje bij beetje duidelijk wordt wat u nu echt wilt in het leven. Heeft u dankzij outplacement inmiddels een baan in Harderwijk op het oog? Dan worden de volgende stappen ook nog bemiddeld door een mobiliteitsadviseur. Bovendien ontvangt u intensieve coaching en training van dezelfde persoon.

Dé route naar uw nieuwe uitdaging

U begrijp het al; outplacement is dé manier om aan een nieuwe uitdaging in Harderwijk te beginnen. Voor de beste outplacement in Harderwijk schakelt u Bureau Streefkerk in. De specialisten van dit bureau staan u gedurende het hele proces bij met raad en daad. Heeft u uw huidige baan verloren en wilt u dit graag verwerken? Ook dan kunt u rekenen op professionele ondersteuning van de medewerkers van Bureau Streefkerk.

https://bureaustreefkerk.nl/