ZIJook.nl
Image default
Banen en opleidingen

SAP Testmanager

Sogeti levert SAP-diensten en -producten voor het integreren van bedrijfsprocessen via SAP en OpenText / Streamserve-oplossingen in middelgrote en grote (internationale) organisaties.

Op dit moment zijn innovatie en veranderingen met marktveranderingen een topprioriteit geworden Steeds meer klanten kiezen voor SAP-standaardoplossingen voor hun hoofd- en hulpprocessen.

Maar niet alleen de SAP-oplossing, maar ook de service van de leverancier moet aan deze marktvraag voldoen.

Momenteel zijn wij op zoek naar professionals die vloeiend Nederlands spreken op C1-niveau.

Sogeti heeft een duidelijke keuze gemaakt op het gebied van SAP-dienstverlening.

Onze focus ligt op de concurrentiegebieden SAP ECC (financiën en logistiek), SAP-testen, SAP-outputbeheer en technologie- en functiebeheer.

Op deze vier gebieden bieden we ondersteuning aan klanten door middel van oplossingen en diensten.

Daarnaast zullen we aandacht besteden aan suggesties en de implementatie en integratie van nieuwe klantgerichte SAP-oplossingen rond het SAP S / 4HANA-platform.

We bieden klanten bijvoorbeeld oplossingen en diensten rond het S4 / HANA-platform op de volgende gebieden:

  • SAP in de publieke cloud;
  • Migreren van SAP BW naar SAP voor HANA;
  • Kennis en advies over de financiële en logistieke module in S4 / HANA Business Suite.

Omdat we onze eigen proposities rond SAP Testing naar voren brengen, kunnen we meestal ook perfect migratiegerelateerde projecten en kwaliteitsaspecten implementeren op basis van Agile, Scrum en DevOps methodes.

Uiteraard worden onze collega’s ook opgeleid en getraind over deze onderwerpen.Daartoe voorzien wij (toekomstige) collega’s van vele interessante leer- en ontwikkelplatforms en Sogeti Academy, inclusief interne en externe cursussen op basis van het volgende: Onderdeel van de training gecoördineerd met SAP Nederland.

Wij zijn op zoek naar ervaren SAP-professionals die willen bijdragen aan het behalen van onze groeidoelstellingen.

Bent u op zoek naar een werkgever die de nieuwste SAP-diensten krachtig kan ontwikkelen onder SAP-consultants?

Onze business line SAP-oplossingen bieden klanten ondersteuning bij nationale en internationale ICT-vraagstukken door middel van testaanbevelingen en testuitvoering. Medewerkers ontwerpen, ontwikkelen en beheren technisch complexe systemen. We gebruiken toonaangevende technologieën die zich richten op SAP-technologie.

Als SAP testmanager ben je het aanspreekpunt voor één of meerdere van de vele opdrachtgevers om uitgebreide en complexe (interne) landelijke testprocedures uit te voeren. De competitieve velden van SAP Test Manager zijn divers: u kunt optreden als SAP Test Manager in SAP-implementatie, update / upgrade en beheer- en onderhoudsomgevingen. Je bent gesprekspartner op directieniveau en kijkt vanuit strategisch perspectief naar eventuele bedrijfsrisico’s die aan het project zijn verbonden. Je bent verantwoordelijk voor het testen van de implementatie van verbeteringen en neemt actief deel aan risicomanagement. Als SAP Test Manager beheerst u alle testvaardigheden om prestatie- en stresstests, automatische tests en handmatige tests te beheren.

Als ervaren SAP testmanager ben je altijd op zoek naar meer uitdagingen en / of meer verantwoordelijkheden. Je kunt optreden als strateeg op directieniveau. Je bent verantwoordelijk voor het testproces en stakeholdermanagement voor jou.

Je maakt je zorgen over de nieuwste ontwikkelingen in SAP op het gebied van HANA, FIORI en Solution Manager, evenals over andere SAP-gerelateerde kwesties met betrekking tot SAP-processen en -technologieën die hun bedrijf ondersteunen. Denk aan HANA-migratie, greenfield-implementatie, SAP Simple Finance voorspelt Fiori-uitdagingen

Schrik niet uit de weg voor suggesties over prestatietesten en testautomatisering in de SAP-omgeving!

Het is uw verantwoordelijkheid om het gehele testtraject op te zetten en uit te voeren binnen de planning, het budget en met de juiste kwaliteit. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen en verkrijgen van goedkeuring van het (master) testplan inclusief risicoanalyse en teststrategie Uiteraard heb je als SAP testmanager ook ervaring in een agile / Scrum omgeving.

Het is het beste om TMAPNext® of TMAP HD Testmanager en mogelijk IST QB en Scrummaster-certificering te behalen.

Je kunt je team inspireren en motiveren en ze laten samenwerken in het team. Coachen en kennis delen met collega’s vind je erg aantrekkelijk. Het inzetten en benutten van mogelijkheden op zee behoort tot uw taken.

Het is het beste als je ook kennis en ervaring hebt met Agile / Scrum-methoden, en mogelijk enige DevOps-kennis en ervaring.

Je kunt als SAP-consultant projectmatig werken in kantoren en bij klanten en je kunt het inzetten in een nationale of internationale omgeving.

Wat managementvaardigheden betreft, ben je goed in het managen van de verwachtingen van de klanten die je bedient en combineer je onafhankelijkheid, vooruitziendheid en creativiteit met een passende resultaatgerichte instelling. De reden waarom je bij ons geschikt bent, is dat je ambitieuze ambities hebt en je kennis op het gebied van SAP continu kunt ontwikkelen en beheersen.


https://nl.nieuwejobs.com/job/q/technisch.html