ZIJook.nl
Image default
Verbouwen

Een professionele keurmeester inhuren

Ik ging laatst op zoek naar een keurmeester voor bij ons in het bedrijf. Het was namelijk de hoogste tijd om onze machines te laten goedkeuren door een professioneel bedrijf die daar de specifieke keurmeesters voor heeft. Onze machines zijn door de jaren heen wel gekeurd, maar we misten toch een bepaald keurmerk, waardoor we een bepaalde opdracht niet volledig kunnen uitvoeren. Daarom besloten we dit te laten keuren zodat we wel dat keurmerk zouden krijgen. Keurmeester inschakelen van EKH.

Een keurmeester met verstand van machines

We wilden graag een keurmeester die veel verstand van bepaalde soorten machines waar we mee werken in het magazijn. Wij verwerken en produceren allerlei producten en materialen die allemaal weer doorgaan naar webshops of andere winkels. Deze machines zijn daarom erg belangrijk voor ons en natuurlijk voor het bedrijf om geld te maken. Dus we wilden echt iemand die veel kennis had op dat gebied. Na een tijdje zoeken via het internet kwamen we de website van EKH tegen. Daar zagen we dat ze officieel het keurmerk mochten geven als alles was goedgekeurd en dat hun keurmeesters goed waren opgeleid, zodat ze de juiste beslissingen kunnen maken. Dit leek voor ons de beste kandidaat om onze machines goed te keuren.

Nauwkeurig en vriendelijk

We namen contact op met EKH en we konden snel een datum prikken wanneer ze langs zouden komen. De eigenaar van het gehele complex moest erbij zijn, omdat het officieel zijn verantwoordelijkheid is, dus we konden pas een paar weken later de keuring doen, maar dat was voor hen geen probleem. Tijdens de keuring waren de medewerkers van EKH erg vriendelijk en deze hun werk serieus. Ze vroegen van alles over de machines waar wij antwoord op moesten geven en daarnaast moesten we ook bepaalde formulieren invullen. Toen dat allemaal klaar was, waren onze machines uiteindelijk goedgekeurd en kregen we ons keurmerk.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de diensten die EKH kan aanbieden voor uw bedrijf of uw personeel? Bekijk dan eens de website van EKH via www.ekh.nl voor meer informatie over het bedrijf zelf en meer.