ZIJook.nl
Image default
Banen en opleidingen

Houd uw BHV kennis up-to-date met een herhalingscursus

Wanneer u uw BHV diploma heeft gehaald, betekent dit niet dat u uitgeleerd bent op het gebied van bedrijfshulpverlening. U moet jaarlijks een BHV herhalingscursus volgen om uw kennis up-to-date te houden. Het is namelijk van levensbelang dat deze kennis niet verwatert en bovendien veranderen sommige inzichten zo nu en dan. Zo was het in het verleden gebruikelijk om watten tussen een verband te stoppen, maar wordt dat inmiddels al een paar jaar niet meer gedaan en kan dat over een aantal jaar weer aangepast worden. Het is dus belangrijk dat u jaarlijks een BHV herhalingscursus volgt om ervoor te zorgen dat deze kennis fris in uw geheugen zit en dat u over de juiste kennis beschikt.

Kies voor een cursus die u goed voorbereidt op de praktijk

Wanneer u door uw werk bent aangewezen als BHV’er betaalt uw werkgever uiteraard voor uw BHV herhalingscursus. In andere gevallen, zult u deze cursus zelf moeten betalen. Maar het loont zich zeker om kennis te hebben van EHBO en het blussen van beginnende branden. Nu vraagt u zich misschien af waar u zo’n herhalingscursus het best kunt volgen. U wilt immers dat uw diploma verlengd wordt en dat de training u ook goed voorbereidt op de praktijk. Daarom kiest u het best voor een BHV herhalingscursus van BHV Zuid-Holland. Dit bedrijf biedt realistische trainingen die elk jaar afgewisseld worden, waardoor uw kennis opgefrist blijft en de cursus niet elk jaar exact hetzelfde is. Zo blijft het interessant en wordt uw kennis steeds verder aangevuld. Op die manier wordt u optimaal voorbereid op de praktijk.

Schrijf u online in

Bent u geïnteresseerd in een BHV herhalingscursus en wilt u deze volgen bij BHV Zuid-Holland? Schrijf u dan in voor een van de herhalingscursussen via de website of neem contact met hen op voor meer informatie over de mogelijkheden. Zij helpen u graag een cursus te vinden die perfect op uw wensen aansluit en bovendien op een datum wordt gegeven die bij u goed uitkomt.

https://www.bhvzuidholland.nl/