ZIJook.nl
Image default
Eten en drinken

Een lekkere verse lunch bestellen in Rotterdam

Goed lunchen is meer dan alleen genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen. Smaak en gezelligheid zijn ook belangrijk, zeker als u aan het werk bent. In de middagpauze moet u voldoende energie opdoen om nog een halve dag door te gaan. Met lekker eten en goed gezelschap gaat dat gemakkelijker. Door lekker eten wordt de stemming altijd meteen een stuk beter. Daarom is het een goed idee om samen met collega’s eens een lunch te bestellen bij Brood Express in Rotterdam. Deze broodspecialist die uitsluitend werkt met verse ingrediënten heeft een ruim assortiment om uit te kiezen, zodat iedereen iets kan bestellen dat hem of haar bevalt. Zo wordt het zeker een gezellige en lekkere lunch en doen jullie allemaal genoeg energie op om optimaal te presteren.

Meteen alles in huis voor een professionele bedrijfslunch

Bij deze zaak in Rotterdam kunt u een lunch bestellen voor directe collega’s, maar catering bestellen is ook mogelijk. Wanneer u een bedrijfsevenement organiseert, is dit ideaal. Kies de broodjes die u wilt aanbieden en Brood Express regelt dat alles op tijd bezorgd wordt. Heeft u een voorkeur voor kaas, vlees, vis of een combinatie hiervan? Bij Brood Express is het allemaal mogelijk. Vul de catering eventueel aan met rauwkost, zuivel en drinken en al uw gasten in Rotterdam zullen zeker smullen. Heeft u niet genoeg zitplaats voor iedereen? Geen probleem, want dit bedrijf kan ook meubilair, een tent en een terras regelen. Dat is pas service!

Loopt het water u al in de mond?

Bent u benieuwd wat u bij deze broodzaak en catering in Rotterdam allemaal als lunch kunt bestellen? Bekijk dan het aanbod op de website. Hier ziet u alle broodsoorten en beleg waaruit u kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan maïsbrood, pistolets en Italiaanse bollen. Als beleg is er onder andere paté, brie, kaas, tonijnsalade en gebraden kipfilet. Krijgt u al trek? Geef dan uw bestelling door en laat het u goed smaken!

Gerelateerde artikelen

Diverse mogelijkheden voor zaalverhuur in het gezellige Uden

Tips voor jouw aanzetstaal

Knoflook Augurk Recept