ZIJook.nl
Image default
Banen en opleidingen

Loopbaancoaching in Nijmegen met een persoonlijke aanpak

Ben je in je bestaande baan het plezier in werken kwijt? Ben je in dubio of je bij jouw huidige werkgever wilt doorgroeien of dat je van werk wilt switchen? In je loopbaan kom je vaak momenten tegen waarop je belangrijke keuzes moet maken. Hiervoor is bezinning en een goede reflectie op je loopbaan essentieel. Wanneer je dit op een goede manier wilt doen, laat je je adviseren door een loopbaancoach van MD-act. Zij adviseren je graag over uiteenlopende onderwerpen en staan voor je klaar. Tijdens loopbaancoaching van dit bedrijf in Nijmegen komen al deze factoren aan bod. De gespecialiseerde coaches hebben jarenlange ervaring met het voeren van doelgerichte gesprekken. Zo kun jij alle uitdagingen op je werk weer aan.

 

Laat je begeleiden door een professionele coach

Loopbaancoaching kan op verschillende momenten in je loopbaan zinnig zijn, zoals aan het begin of wanneer je al gevorderd bent. Hiervoor staan er in Nijmegen verschillende coaches voor je klaar om de loopbaancoaching te bieden die je nodig hebt. Mariëlle Damoiseaux is flexibel, warm, betrokken en klantgericht. Ze onderzoekt buiten de bekende kaders graag met jou wat je waardevol vindt op werkgebied. Robert Wouterse focust zich op de verschillende punten van zelfreflectie en het versterken van positieve, krachtige eigenschappen. Hij is een begeleider die persoonlijk betrokken is bij jouw traject, zonder de te bespreken onderwerpen zwaar te maken. Laat je begeleiden door een van de loopbaancoaches en realiseer groei op professioneel en persoonlijk vlak.

Ontvang hulp bij het maken van belangrijke keuzes

Ben je geïnteresseerd in loopbaancoaching in de omgeving van Nijmegen? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van MD-act. De organisatie werkt met een tevredenheidsgarantie, waardoor je geen factuur ontvangt als je niet tevreden bent. Kom uit je comfortzone, verleg je grenzen en ga jouw dromen achterna met behulp van een deskundige loopbaancoach van MD-act!

https://md-act.nl

Gerelateerde artikelen

Houd uw BHV kennis up-to-date met een herhalingscursus

Volg in drie modules een opleiding tot life coach

In deze online cursus leer je veel over Excel