ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Met een Schramm bed voelt u zich iedere dag opgewekt

Wilt u zich de volgende dag echt opgewekt en uitgeslapen voelen? Dan is een bed van Schramm de oplossing voor u. Niet alleen het aantal uren dat u heeft geslapen heeft hier invloed op, maar uiteraard ook een comfortabele slaaphouding. Vooral de ondersteuning in uw nek en rug is belangrijk voor een goede nachtrust. Schaf een Schramm bed aan en u weet zeker dat u iedere dag met een goed humeur opstaat. Bergers Interieurs in Berkel en Rodenrijs heeft een gevarieerd assortiment aan Schramm bedden, waardoor u niet alleen een comfortabel bed in de slaapkamer heeft, maar ook een mooi slaapkamerinterieur creëert. Met het unieke en ambachtelijke design van deze bedden wordt dit zeker een succes!

Een goed bed is de investering meer dan waard

Niet alleen de designs zijn een bijzonder kenmerk van Schramm bedden: ook het zogenaamde twee-matrassen-systeem maakt dit bed een waardevolle investering. Dit is in elk bed toegepast en het maakt uw nieuwe bed nóg comfortabeler. Al 85 jaar heeft dit merk zich gespecialiseerd in het creëren van het ultieme ligcomfort. Denkt u dat de aanschaf van een dergelijk bed een grote investering is? Op lange termijn profiteert u juist van vele voordelen! U zult nog lang gebruik kunnen maken van uw bed én u zult merken dat een uitgeslapen gevoel overdag de prijs meer dan waard is. Kom langs in de showroom van Bergers Interieurs en overtuig uzelf.

Laat u deskundig adviseren

Wanneer u langskomt bij deze winkel kunt u zich laten adviseren door het personeel en kunt u zelf de bedden uittesten. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Ook voor de keuze van het juiste design kunt u bij de specialisten van Bergers Interieurs terecht. In de stalenkamer kiest u – samen met de interieurexperts – de stof voor de bekleding van het Schramm bed. Omdat deze winkel al meer dan 30 jaar samenwerkt met Schramm, weten zij precies hoe ze u kunnen helpen.

https://bergers.nl/