ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een bedrijf met expertise van Metamorfoze

Om het verval van het culturele erfgoed tegen te gaan, heeft de Nederlandse overheid het Metamorfoze programma in het leven geroepen. Dit uitgebreide programma heeft de focus op het behoud van het cultureel erfgoed. GMS, dé specialist op dit gebied, is vanaf dag één betrokken bij dit proces. Zij hebben ontzettend veel ervaring in het uitvoeren van soortgelijke projecten. Hierdoor weten zij precies wat er allemaal komt kijken bij Metamorfoze. Gaat u aan de slag met GMS? Dan wordt er eerst een gedegen projectplan gemaakt. Hierin staan alle te doorlopen stappen omschreven.

 

De stappen die worden genomen

Vervolgens inventariseert GMS de materialen. De eisen en wensen worden vastgesteld zoals deze zijn gesteld door Metamorfoze. Gelukkig weet dit bedrijf precies wat er wordt verwacht bij bepaalde eisen. Nadat er overleg en goedkeuring heeft plaatsgevonden vanuit de opdrachtgever, wordt het materiaal ingeklaard. Hierna is het tijd voor het echte werk. Afhankelijk van het materiaal digitaliseren de deskundige medewerkers het materiaal zoals afgesproken. Er is binnen GMS een aparte controleprocedure ontwikkeld, die speciaal is toegespitst op Metamorfoze. Hiermee wordt de hoge kwaliteit behouden. Wanneer dit is afgesproken, bewerkt GMS het materiaal. Daarbij wordt de indexering en de structurering van de bestanden nauwlettend in de gaten gehouden.

Neem contact op met een van de deskundige medewerkers

Wilt u meer weten over het proces van Metamorfoze? Of wilt u een van de experts van GMS spreken? Neem dan gerust eens contact op met een van de professionals van dit bedrijf. Zij staan graag voor u klaar met persoonlijk advies en beantwoorden eventuele vragen die u misschien heeft. U bekijkt de contactgegevens op de website. Hier kunt u tevens meer lezen over het bedrijf zelf, de concepten die zij hebben en bekijkt u eenvoudig referenties. Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers van GMS.

https://gmsnl.com/

Gerelateerde artikelen

Een signbedrijf dat altijd voor u klaarstaat

Voorkom inbraak in uw bedrijfswagen en laat een specialist de juiste beveiliging plaatsen

Een administratiekantoor voor het mkb