ZIJook.nl
Image default
Toerisme

Beleef Breda als Bedrijfsuitje

Wil je dit jaar eens wat anders als bedrijfsuitje dan bowlen of een barbecue? Wil je dat jij en je collega’s elkaar eens in een heel andere omgeving zien? Kom dan eens naar Breda. Deze historische stad biedt het perfecte historische decor om elkaar eens in een andere rol mee te maken.

Via BeleefBreda.nl organiseer je het perfecte bedrijfsuitje. Wij hebben een keur aan activiteiten in ons aanbod, alsmede een breed scala aan culinaire verwennerij. U vertelt ons wat u zoekt en aan welke voorwaarden het moet voldoen, wij komen met een mooi voorstel. Hierbij houden we er ook rekening mee dat de dag voldoende afwisseling biedt zodat iedereen aan zijn trekken komt, en hebben we oog voor eventuele beperkingen.

Populair is om de dag te beginnen op het water, bijvoorbeeld door te beginnen met een lunch op de Lunchboot. Al varend door de mooie wateren van de oude vestingstad Breda geniet je samen van een lunch en kun je met zijn allen even “landen”. Daarna is het tijd voor actie, met een leuke activiteit waarin samenwerking en communicatie essentieel is: “The Hunting Game” is al tijden een zeer populaire Escape Room onder bedrijven.

Eindig je bedrijfsuitje met een kookworkshop. Het mooie van een culinaire workshop is dat je samen bezig bent om iets lekkers te maken, waar je vervolgens ook met zijn allen van geniet. Het gaat misschien wat ver om over collega’s te zeggen dat de liefde door de maag gaat, maar samen eten zorgt wel degelijk voor een prettigere band en daardoor een fijner werkklimaat.

Natuurlijk is het bovengenoemde slechts één van de vele mogelijkheden. Er is namelijk zoveel meer te doen, van een workshop ballonmodelleren tot buggy rijden, van een cocktailworkshop of high tea tot een drumworkshop. Je kunt schilderen en mozaïeken, of jezelf ontdekken door het leven als een speeltuin te zien.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op BeleefBreda.nl voor een overzicht aan alle workshops en activiteiten die je in Breda kunt beleven. Wij garanderen je dat er bij de koffie-automaat nog lang over het bedrijfsuitje van dit jaar zal worden nagepraat.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website