ZIJook.nl
Image default
Toerisme

Accommodatie vinden voor 16 personen een uitdaging? Zoek niet verder!

Het organiseren van een familieweekend heeft nogal wat voeten in de aarde. Gelukkig is de datum vaak al bij het vorige weekend geprikt. Ook is toen de organisator aangewezen. Dit jaar ben jij de gelukkige die alles zo mag organiseren dat het familieweekend vlekkeloos verloopt. Dat kan nogal een uitdaging zijn.

Een van de eerste dingen die je moet oppakken is het organiseren van de locatie die aan nogal wat eisen moet voldoen:

–          De locatie moet voor iedereen goed bereikbaar zijn

–          Er moet voldoende te beleven zijn in de omgeving

–          De groepsaccommodatie moet voldoende privacy bieden

–          De groepsaccommodatie moet er aantrekkelijk uitzien

–          De groepsaccommodatie moet voldoende slaapplaatsen bieden

–          De groepsaccommodatie moet meerdere kamers hebben, zodat iedereen voldoende privacy heeft.

Poeh, ga er maar aan staan!

Bij recreatiepark ’n Kaps in Tubbergen ben je aan het goede adres voor een groepsaccommodatie voor de hele familie. De Kapshoeve, een boerderij in Twentse stijl , biedt ruimte voor 16 personen en is van alle gemakken voorzien. Door ook de naastgelegen bungalow te boeken kun je zelfs 23 personen in deze groepsaccommodatie kwijt.

De groepsaccommodatie staat op een recreatiepark met veel faciliteiten waar je gebruik van kunt maken, maar voldoende afgezonderd om helemaal je eigen ding te doen, zonder dat je al te veel rekening hoeft te houden met de buren.  Ook in de omgeving valt veel te beleven, van shortgolf tot een  bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn.

Doordat de hoeve 7 slaapkamers telt, heb je voldoende kans om je even terug te trekken en lekker te slapen, zonder dat je last hebt van die snurkende oom.

Voor een fijn familieweekend zit je goed met de groepsaccommodatie voor 16 personen (of meer) bij de Kapshoeve. Misschien worden jullie wel vaste gast in Overijssel, je zou niet de eerste zijn die vaker gebruik maakt van deze ruime en luxe accommodatie in Twente.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website