Zijook

Het effect van een akoestisch plafond

Als er één ding is dat de sfeer in een woning kan doodslaan, is het wel zo een nare echo of galm in je huis. Wanneer je een echo of galm in huis hebt, voelt een huis niet als thuis. Soms maakt het zelfs het voeren van een goed gesprek zo goed als onmogelijk. Ook voor muziekliefhebbers is een galmende kamer een nachtmerrie, want hoe exclusief je geluidsinstallatie ook is, in een ruimte met slechte akoestiek komt muziek niet tot zijn recht.

Vooral in minimalistisch ingerichte ruimtes loop je het risico op galm of echo. Dit probleem kan echter makkelijk en onopvallend worden opgelost door een akoestisch plafond aan te brengen.

Binnen 24 uur een akoestisch plafond

Het aanbrengen van een akoestisch plafond, het klinkt als een ingrijpende operatie, maar het is een stuk sneller gepiept dan je misschien denkt. Een spanplafond van Plameco werkt niet alleen effectief tegen het terugdringen van galm, het is ook nog eens zó aangebracht.  De spanplafonds van Plameco worden op maat gemaakt en via het unieke (gepatenteerde) ophangsysteem door onze specialisten binnen 24 uur gemonteerd. Je hoeft zelfs de meubels niet te verplaatsen!

Een lust voor oor en oog.

En het mooie? Je ziet er niets van. Tenminste, van de akoestische laag, want dat zit netjes boven het plafond gemonteerd. Maar je hóórt het verschil. Muziek is mooier en gesprekken zijn beter te volgen.

Het oog wil ook wat, daarom kun je jouw akoestisch plafond helemaal op smaak aanpassen. Kies je favoriete kleur en dessin en werk dit af met een mooie sierlijst. Ook je verlichting kun je heel mooi in het akoestisch plafond wegwerken. Dat maakt dat een akoestisch plafond van Plameco een lust is voor je oren én voor het oog.

Nieuwsgierig geworden naar de akoestische plafonds? Kijk dan eens op de website, of neem contact op met een van onze adviseurs. Zij zitten klaar om al uw vragen te bantwoorden.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website