Zijook

Bolck: de makelaar met echte aandacht

Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag. Het is een stuk ingewikkelder dan het kopen of verkopen van een fiets. Bij een fiets is het makkelijk inschatten wat de kwaliteit is en ook de verkooptransactie is rechttoe-rechtaan. Je overhandigt de overeengekomen prijs en fietst weg op je nieuwe eigendom.

Bij een huis ligt dat wel even anders. Zo is het voor de leek vaak moeilijk om een goede inschatting te maken van de bouwkundige conditie van een woning. Zelfs een pand waar op het eerste gezicht niets mis mee is, kan ernstige gebreken hebben, bijvoorbeeld een fundering die op inzakken staat.

Ook het onderhandelen over de prijs is ingewikkeld. Het gaat immers om een hoop geld en vaak spelen ook emoties een rol in het geheel. En laten we niet beginnen over het hele juridische en administratieve proces!

Gebruik een (aankoop)makelaar

Om deze redenen is het aan te raden een (aankoop)makelaar in te schakelen. Natuurlijk kost dat wat geld, maar een makelaar verdient zichzelf meestal ruimschoots terug. Hij of zij kan de onderhandelingen voor je voeren, waarbij hij al zijn kennis van de markt voor je in stelling kan brengen. Vaak leidt dit tot een uiteindelijke koopprijs die stukken lager ligt dan de oorspronkelijke vraagprijs. Ook kan de makelaar je helpen met de bouwkundige keuring, de taxatie en al het papierwerk dat komt kijken bij de (ver)koop van een huis.

Dat betekent dat jij je kunt richten op zaken die belangrijker zijn, zoals de inrichting van de woonkamer, of de nieuwe badkamer.

Makelaardij in Zevenaar

Ben jij op zoek naar een woning in de regio tussen Arnhem, de Liemers en de Achterhoek, of wil je hier een huis verkopen? Dan is Bolck Makelaardij de partner voor jou. Bolck Makelaardij is al 25 jaar een familiebedrijf. Dat merk je in de manier van werken: open en betrokken. Bolck Makelaardij in Zevenaar is trots op haar persoonlijke aanpak waarbij aandacht en betrouwbare communicatie centraal staan.

NVM Makelaar

Bolck Makelaardij in Zevenaar is aangesloten bij de NVM. Dit garandeert dat de dienstverlening van de hoogste kwaliteit is.  Wil jij er zeker van zijn dat jouw aan- of verkoop van een huis in de regio rondom Zevenaar vlekkeloos verloopt? Neem dan eens contact op met Bolck Makelaardij. Je kunt ons bellen op 0316-524128, of mailen via het contactformulier op de homepage.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website