ZIJook.nl
Image default
Toerisme

Groepsaccommodaties in Overijssel

Niet lang geleden werden we benaderd door M. Traditiegetrouw ging hij jaarlijks met zijn studievrienden een weekendje op pad. Dit jaar was hij was aan de beurt om deze jaarlijkse reünie van de jaarclub te organiseren. Hij wilde graag een weekend waarbij ze zouden beginnen met een lunch, gevolgd door een sportieve of uitdagende activiteit. Daarna zouden ze een mooi diner willen genieten om vervolgens naar een groepsaccommodatie te gaan waar nog tot in de kleine uurtjes bijgekletst en geborreld kon worden. Of wij hem niet konden helpen, vroeg hij ons. Oh, en de groepsaccommodatie moest wel een beetje luxe zijn, dus niet met zijn allen op één slaapzaal.

We konden hem meteen gerust stellen, bij www.visitoost.nl was M. aan het juiste adres. Al snel kwamen we tot een programma naar zijn wens. Niet alleen dat, maar voor de zondag hadden we ook een activiteit gepland. Zaterdag ging de groep in een kano de Weerribben verkennen, voor de zondag kozen hij uiteindelijk voor een uitje naar Ootmarsum. Dit plaatsje mag dan klein zijn, het is wel de vestigingsplaats van 14 ateliers. Een goede keuze voor een groep mannen die niet alleen enorm van kunst houden, maar hoogstwaarschijnlijk ook een lichte kater zouden hebben.

’s Nachts verbleven de mannen van de jaarclub in een oude boerderij in Saksische stijl, die was omgebouwd tot een moderne groepsaccommodatie, met verschillende slaapkamers en een luxe uitgeruste keuken. Deze groepsaccommodatie was goed bereikbaar, maar afgelegen genoeg zodat de vriendengroep rond het kampvuur zonder schroom het leven kon vieren.

Na het verblijf ontvingen we van M. nog een bedankje. De groep had het enorm naar hun zin gehad en zou Overijssel aan iedereen aanraden. Dat zijn wij natuurlijk helemaal met hen eens.

Ben jij ook op zoek naar een mooie plek om met een grotere groep een paar dagen door te brengen? Bijvoorbeeld met jouw jaarclub, je sportvereniging, vriendengroep of met de hele familie? Kijk dan op Visitoost.nl voor de beste Overijsselse accommodaties voor grotere groepen.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

Accommodatie vinden voor 16 personen een uitdaging? Zoek niet verder!

Nuttige tips bij het zoeken naar een job in de hospitality.

Beleef Breda als Bedrijfsuitje