ZIJook.nl
Image default
Woning en Tuin

Dakonderhoud zonder verrassingen

Heeft u een bedrijfspand in eigen beheer met een baanvormige dakbedekking van kunststof en bitumen? Dan heeft u een specialist nodig voor het onderhoud. Goed planmatig dakonderhoud voorkomt dat je onverwachts te maken krijgt met lekkages of schade. In de meeste gevallen is het goedkoper om goed onderhoud te plegen dan om de gevolgen van nalatig onderhoud te herstellen. Bovendien gaat een dak door goed planmatig onderhoud een stuk langer mee. Ook dat merk je in de jaarcijfers.

Roofing Service Nederland is al meer dan 45 jaar dé specialist als het gaat om planmatig dakonderhoud en dakbeheer. Dit dakdekkersbedrijf werkt in heel Nederland (inclusief de Waddeneilanden) en heeft een team van specialisten op het gebied van alle soorten dakbedekking. Elke dag staan er tien specialistische en ervaren onderhoudsploegen klaar om het dak op te gaan. Daarnaast heeft Roofing Service een 24-uurs calamiteiten service. Dus als er onverhoopt een keer schade ontstaat (bijvoorbeeld bij een uitzonderlijk hevige storm) dan zorgt Roofing Service Nederland ervoor dat u al snel weer droog zit.

Doordat de dakdekkers van Roofing Service regelmatig naar cursussen en trainingen gaan is hun kennis helemaal up to date. Nieuwe dakinnovaties vinden daardoor snel hun weg naar de daken van klanten.

Dakonderhoud zonder overlast

Wanneer u de keuze maakt uw dak door Roofing Service Nederland te onderhouden, beginnen de specialisten met een dakinspectie. Deze inspectie vormt de basis voor het onderhoud in de komende jaren. Bij de inspecitie wordt gekeken naar de conditie van het dak en de waterdichtheid van naadverbindingen, dakhuid, randaansluiting, dakbanen, afsluitprofielen en nog veel meer. Elk spleetje en elk hoekje wordt gekeurd. Ook kijken de inspecteurs naar de aanwezigheid van verzakkingen, chemische verontreiniging en andere zaken die afwijken van normaal. Waar nodig kunnen kritieke punten vaak meteen worden hersteld.

Al naar gelang de staat van het dak bepalen we wat er moet gebeuren en wanneer dit moet gebeuren. Wees gerust, wanneer Roofing Service Nederland bij u het dak op gaat, kunt u gewoon blijven doorwerken. De dakdekkers doen hun uiterste best om de overlast tot het minimum te beperken. Natuurlijk laten ze het dak netjes opgeruimd achter.

Weet waar je aan toe bent.

Doordat tijdens de dakinspectie een meerjaren onderhoudsplan wordt opgesteld weet u van tevoren precies wat u de komende jaren te wachten staat aan werkzaamheden en kosten. Hierdoor loopt u geen risico en kunt u vooraf de kosten voor uw dak in uw jaarbegroting opnemen. Met Roofing Service Nederland hoef je je geen zorgen te maken. Niet over lekkages en niet over financiële rampspoed. Neem vandaag nog contact op voor een kennismaking met onze dienstverlening.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website