ZIJook.nl
Image default
Industrie

Kies uit een groot aanbod aan machineonderdelen

Machinefabriek Krimpen is al jarenlang toeleverancier van machineonderdelen voor allerlei bedrijven die zich met aandrijftechniek bezig houden. Ook reparaties en revisies worden door deze specialist vakkundig uitgevoerd. Zelfs als u niet meer in het bezit bent van de originele tekeningen. Verder leveren zij maatwerk. Zoekt u bepaalde machineonderdelen? Laat het weten aan een gespecialiseerde medewerker van Machinefabriek Krimpen, zodat hij of zij u kan helpen aan de machineonderdelen waar u naar op zoek bent. Door het gevarieerde aanbod, bestaande uit onder andere omkeerassen, bollagers, deksels en nestenschijven, vindt u altijd de juiste onderdelen bij deze expert.

De expert op het gebied van tandwielen

Behalve voor omkeerassen, bollagers, deksels en nestenschijven bent u bij Machinefabriek Krimpen ook aan het juiste adres voor tandwielen en alles dat daarmee te maken heeft, zoals tandwielkasten en tandheugels. Op deze manier kunt u uw machines weer goed laten functioneren en werkt alles weer soepel. U kunt tandwielen van verschillende maten vinden bij deze expert en de tandwielen worden desgewenst voorzien van een keurmerk. De kwaliteit bedraagt 3-2 volgens DIN 3962. Verder kunt u bij deze machinefabriek terecht voor diverse soorten tandwielen, zoals tandkransen, rechte vertandingen en schuine vertandingen. De tandwielen hebben een maximale diameter van 1600 millimeter, de tandhoogte is 1000 millimeter en het werkstukgewicht dat zij maximaal aankunnen is 3500 kilogram.

Ontvang advies op maat

Machinefabriek Krimpen is een echte specialist. Dit uit zich niet alleen in het feit dat zij een ruim assortiment hebben met kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook in het feit dat u altijd persoonlijk advies op maat ontvangt voordat u machineonderdelen aanschaft bij deze specialist. Daarnaast zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Om al deze redenen is Machinefabriek Krimpen de partij waar u moet zijn voor verschillende machineonderdelen van hoge kwaliteit. U ontvangt dan ook nog eens de beste service van de vriendelijke medewerkers.

https://www.machinefabriekkrimpen.nl