ZIJook.nl
Image default
Industrie

Vochtproblemen in huis? Schakel de aannemer funderingswerken nabij Utrecht in

Als je constateert dat je last hebt van vocht in je woning dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Het vocht kan via de fundering omhoog komen. Een aannemer voor funderingswerken in de regio Utrecht kan dit probleem voor je oplossen. De fundering wordt dan dichtgemaakt met beton zodat het vocht niet meer je woning binnen kan dringen. Vooral oudere woningen kampen met dit probleem. Soms is de fundering gaan verrotten door aantasting van het vocht waardoor deze minder goed beschermt. Het laten opknappen van de vloer zorgt ook voor verduurzaming omdat je daardoor energie kunt besparen.

Wanneer is herstel van de fundering aan de orde?

Een expert kan onderzoek doen in een woning in de omgeving van Utrecht om vast te stellen of de aannemer voor funderingswerken van R. van Scheppingen Beton B.V. in Mijdrecht moet worden ingeschakeld om de fundering te herstellen. Vocht en schimmel kunnen hiervoor een indicatie zijn, maar deze kunnen ook via de muren het huis binnendringen. Als je je huis goed wilt laten opknappen is het daarom het overwegen waard om ook de muren te laten isoleren. Met een herstelde fundering onder het huis is de kans op vochtproblemen in ieder geval een stuk kleiner. Ook loop je minder risico op verzakking als gevolg van dalend grondwater, een probleem dat in steeds meer regio’s in Nederland voorkomt.

Wat betaal ik voor renovatie van de fundering?

Ben je benieuwd naar de kosten voor een renovatie aan de fundering van je huis? Neem dan contact op met R. van Scheppingen Beton B.V. in Mijdrecht, een ervaren aannemer funderingswerken in de regio Utrecht. Je kunt via het speciale formulier op de website direct een offerte op maat aanvragen. Indien nodig komt er een medewerker langs om de situatie ter plaatse te beoordelen zodat er een aanbod op maat kan worden gedaan. Na akkoord van de opdrachtgever kan er direct een datum worden geprikt om de werkzaamheden uit te voeren.