ZIJook.nl
Image default
Horeca

Specialist in koelingsapparatuur adviseert bij aanschaf van display koelkast

Als u werkt met voedingsmiddelen of etenswaren, dan bent u bekend met de noodzaak om dergelijke producten goed gekoeld te bewaren. U wilt immers niet dat uw producten vroegtijdig bederven en niet meer genuttigd kunnen worden. Toch wilt u uw lekkernijen goed zichtbaar maken, zodat klanten weten wat u te bieden heeft. Een optimale combinatie van deze factoren is de aanschaf van een display koelkast of gebaksvitrine. Uw producten worden hierin optimaal gekoeld waardoor vroegtijdig bederf vermeden wordt. Door de glazen deuren en wanden zijn uw taarten en gebak echter alsnog goed zichtbaar. Hierdoor trekt u de aandacht van uw klanten en spoort u hen aan tot aankoop. Koopsretail biedt u de mogelijkheid tot aankoop van dergelijke effectieve koelingsapparatuur.

Opties voor koeling van producten

Bij Koopsretail vindt u een ruim assortiment modellen op het gebied van koelingsapparaten. U heeft keuze uit diverse koel- en vriescellen, waterkoelers, wandkoelingen en andere handige hulpmiddelen om uw producten optimaal in te bewaren en uit te stallen. Maak bijvoorbeeld een keuze uit een display koelkast en een gebaksvitrine met één of twee glazen deuren. Of gaat uw voorkeur eerder uit naar een rvs koelkast? Ook zijn er volledige vriesvarianten als u uw producten optimaal wilt bewaren voor een langere periode. De juiste koelingsapparatuur om uw producten in te presenteren, zijn echter van glas gemaakt. Uw klanten zien precies wat er op het menu staat en zullen eerder geneigd zijn om meer producten bij u af te nemen.

Het oog wil ook wat

Het is algemeen bekend dat klanten eerder geneigd zijn om iets te kopen als ze goed zien wat het hen gaat brengen. Door uw gebak, taart of broodwaren duidelijk in beeld te brengen, doen klanten eerder een impulsaankoop. Ze zien immers alle lekkernijen liggen waardoor dit eerder in hun gedachtegang komt. Koopsretail biedt u geschikte koelingsapparatuur zoals een gebaksvitrine of display koelkast. Hierin plaatst u al uw lekkernijen en producten waardoor de zichtbaarheid uw omzet zal doen stijgen.