ZIJook.nl
Image default
Horeca

Help ik krijg gasten maar kan niet koken.

Heb jij een gezellig etentje gepland, maar was je vergeten dat koken niet zo jouw ding is? Dan bieden wij als catering Haaksbergen verschillende opties om jouw etentje toch te laten slagen. Koken op locatie is een optie. Wij gebruiken jouw keuken en alles komt vers gekookt op de borden. Wij staan erom bekend dat wij kleine lekkere kunstwerkjes op de borden toveren. Wij proberen zoveel als mogelijk met verse streekproducten te koken, hier proef je gelijk het verschil! Het op locatie koken tovert niet alleen de beste gerechten op het boord. Wij zorgen ook dat er genoeg vermaak is en brengen het restaurant mee naar uw huis. Zo wordt het een avond om niet meer te vergeten.

Feestje of bedrijfsuitje eens iets anders dan de standaard BBQ

Wat je ook een te vieren hebt, wij zorgen met onze bakwagen voor een unieke ervaring. Wil je eens anders dan anders barbecueën, dan is onze bakwagen een leuk alternatief. Wij komen naar de locatie. Je verwacht misschien een foodtruck of gewoon een paar barbecues, maar nee wij komen met een echte motor en bakwagen. De smaak is precies zoals u van een BBQ verwacht, de uitstraling is extravagant en zorgt voor een bijzondere sfeer. Of wij voor jou grillen, of wil je dit liever zelf doen, beide opties is een mogelijkheid.

Iets anders dan friet of pizza om af te halen.

Heb je het gehad met de friet en pizza, maar heb jij ook de regel op zondag kook ik niet? Dan zijn onze afhaalgerechten, die wij natuurlijk met liefde koken, iets voor jou. Elke zondag staan onze koks in de keuken en maken de meest lekkere gerechten. Zo kun je thuis genieten van lekkere gezonde maaltijd. Ook deze gerechten bereiden wij met verse ingrediënten uit de streek. Benieuwd wat er deze zondag op het menu staat? Kijk onder het kopje laatste nieuws en vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook.