ZIJook.nl
Image default
Industrie

Kies voor duurzaam én efficiënt met een kunststof verpakking

De laatste jaren wordt het steeds belangrijk om uw verpakking op een duurzame manier te laten produceren. Maar het is ook erg belangrijk dat de verpakking zelf duurzaam is! Bij voorkeur willen de eindgebruikers de verpakking eenvoudig recyclen, zonder dat het hen veel moeite kost. Dan is het belangrijk dat hier al rekening mee is gehouden bij de ontwikkeling van de kunststof verpakking van het product. Als dit het geval is, dan schakelt u een specialistisch spuitgietbedrijf zoals Naber Plastics in om de kunststof verpakking voor u te ontwikkelen en te produceren. Dan weet u zeker dat er met deze punten en nog veel meer rekening wordt gehouden!

Prijswinnende ontwerpen en deskundige begeleiding

Al vele opdrachtgevers zijn u voorgegaan om een kunststof verpakking door Naber Plastics te laten ontwikkelen. Omdat zij unieke oplossingen en creatieve concepten ontwikkelen die écht out-of-the-box zijn, bleven deze patenten en ontwerpen ook niet onopgemerkt. Meerdere designs zijn al in de prijzen gevallen en daar zijn ze bij Naber Plastics natuurlijk hartstikke trots op! Wat echter wel belangrijk is, is dat u al klant altijd centraal zult staan bij het proces. Dankzij deskundige begeleiding en open gesprekken worden uw ideeën altijd vertaald naar een kunststof verpakking die aansluit bij uw bedrijf én uw eindgebruiker. Van voedselverpakkingen tot speelgoeddozen van kunststof – het is allemaal mogelijk als u maar open staat voor de mogelijkheden! Daar helpen ze bij Naber Plastics graag bij. Bovendien wordt het volledige productieproces continu gemonitord en krijgt u doorlopend statusupdates. Zo weet u wat er momenteel gaande is en kan er bijgestuurd worden waar nodig.

Wacht niet langer en maak een afspraak

Op de website vindt u de contactgegevens. Neem contact op met een van de specialisten en ontdek wat voor kunststof verpakking u kunt laten maken voor uw producten. De experts van Naber Plastics denken graag met u mee, dus schroom niet om een afspraak te maken!

https://naberplastics.com/