ZIJook.nl
Image default
Industrie

Rijplaten in de bouw

De constructieplaten van Van Meekeren zijn gemaakt van composietmaterialen. Dit zijn lichte en grote verkeersborden die kunnen worden gebruikt voor tijdelijke doorgangen of als tijdelijke verharding. Ze leggen een solide basis voor elk bouwproject. Bouw wegplaten als een solide basis Composietmateriaal is een zeer sterk materiaal. Door het grote oppervlak en drijfvermogen hebben samengestelde bouwborden een groot draagvermogen. Dit is duidelijk te zien aan aspecten als draagvermogen. Tijdelijke doorgangen / trottoirs zijn bestand tegen zwaar verkeer tot 400 ton / vierkante meter. Andere voordelen van composietmaterialen zijn dat ze een lange levensduur hebben en recyclebaar zijn.

Ingebouwde wagen; zuiniger Het gebruik van samengestelde bouwborden kan geld besparen. Sparen begint bij logistiek. Het lichte gewicht van de wegplaat maakt het mogelijk om tweemaal de wegplaat per lading te laden en te vervoeren. Het is ook mogelijk om beide planken tegelijkertijd te plaatsen of te verwijderen. Vooraf telen is niet nodig: dit scheelt ook nog eens kosten. Zijn alle wegwijzers verwijderd en is het oppervlak weer zichtbaar? Dan zul je zien dat de schade minimaal is. Dit beperkt de onderhoudskosten. Al deze kenmerken leiden tot economisch voordelige opties.

Zorg voor de veiligheid van mens en machine De samengestelde wegplaat is een wegplaat met een grote ontwerpvrijheid. Deze ontwerpvrijheid kan optimaal worden benut door de randen vierzijdig uit te voeren en liplasverbindingen te gebruiken. Deze maken het mogelijk om de bouwverkeersborden aan te sluiten tot een volledig vlakke en afgesloten tijdelijke weg. Hierdoor stijgt het oppervlak niet tussen de rijplaten. In combinatie met een antislip contour beperkt dit het uitglijden voor uw bouwers, ingenieurs en projectmanagers.

https://www.vanmeekereninfra.nl/rijplaten-kopen/