ZIJook.nl
Image default
Industrie

Schakel de hulp in van deze specialist op het gebied van gietaluminium

Bent u op zoek naar een specialist die weet wat het inhoudt om te werken met gietaluminium? Of zoekt u een vakkundig bedrijf met veel kennis en ervaring op het gebied van lassen en het vervaardigen van gietaluminium? Dan is Perla AluCast dé ideale optie om mee in contact te treden. Zij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van deze werkzaamheden. Sinds de oprichting van dit bedrijf in 1994, hebben de medewerkers van dit bedrijf zichzelf de expertise verschaft die u nodig heeft in het beantwoorden van uw hulpvraag. Naast het juiste antwoord op uw vraag, vindt u ook de beste prijs-kwaliteitverhouding bij deze expert. Hoe doen ze dat bij Perla AluCast?  Door een efficiënte manier van werken en het gebruik van het beste materiaal! Wilt u meer weten over de mogelijkheden die zij bieden met aluminium gieten en gietaluminium? Lees dan verder neem contact op met de specialisten van dit bedrijf in Sliedrecht.

Producten vervaardigen en lassen met gietaluminium

Doordat de medewerkers van Perla AluCast jarenlange ervaring hebben opgedaan, kunnen zij met recht zeggen dat ze gespecialiseerd zijn in het vervaardigen en lassen van producten die gemaakt zijn van gietaluminium. Voor het gieten van deze aluminium maken de experts van dit bedrijf gebruik van verschillende technieken. Ook het lassen en afwerken vraagt de benodigde aandacht, laat dit daarom door één van de specialisten van Perla AluCast doen. Wanneer de gietaluminium uit een matrijs komt, is het nog geen mooi egaal product. Laat daarom de aangietingen en luchtbellen verwijderen en ontbraam het product zodat het gietaluminium netjes verwerkt wordt en andere producten aan het metaal gelast kunnen worden. Denk bijvoorbeeld van handvatten van kunststof of staal.  

Kies voor kwaliteit van deze expert

Gaat u ook voor een hoge kwaliteit, snelheid en prettige en persoonlijke service gedurende de productie van uw product van gietaluminium? Dan kunt u terecht bij de specialisten van Perla AluCast. Neem contact op met één van de medewerkers van dit bedrijf en laat u informeren over de mogelijkheden van aluminium gieten.  De vriendelijke en deskundige medewerkers vertellen u graag meer over hun producten en werkwijze. Alle contactgegevens vindt u op de website.

Gerelateerde artikelen

De juiste machineonderdelen voor aandrijftechniek

Clean the exhaust gases from your vessels with these marine scrubbers

Koop uw betonplaten bij dit bedrijf