ZIJook.nl
Image default
Telefonie

iPhone 6 hoesje

Het kopen van een iPhone 6 hoesje is moeilijker dan ik op voorhand kon bedenken. In principe had ik een simpel hoesje in gedachte, puur ter bescherming van mijn iPhone. Echter zijn de mogelijkheden haast oneindig, dat het werkelijk waar moeilijk is om een keuze te maken.

iPhone 6 hoesje nodig

Ik heb een iPhone 6 hoesje nodig omdat ik onlangs mijn abonnement mocht verlengen en dus ook een nieuwe smartphone uit mocht kiezen. Niet geheel verrassend koos ik dan ook voor een iPhone 6, grotendeels omdat ik erg gecharmeerd ben van het merk Apple. Mijn vorige mobiel was een iPhone 4 en daarvoor had ik een tweejarig abonnement. Vandaar dat het alweer twee jaar geleden is dat ik voor het laatste op zoek moest naar bescherming voor mijn mobiel. Ook al is het al weer enige tijd geleden, kan ik mij nog wel herinneren dat het aanbod van covers bij lange na niet zo groot was als het aanbod van vandaag de dag. Toen waren er een paar hoesjes verkrijgbaar in verschillende kleuren. Nu zijn hoesjes echt in alle kleuren en vormen beschikbaar en zelfs grote merken verkopen nu hoesjes van hun merk.

Simpel

Ik heb nu dus een iPhone 6 hoesje nodig, vanwege mijn nieuwe iPhone. Echter is mijn zoektocht vooralsnog niet zo makkelijk verlopen als ik verwacht had. Natuurlijk was het naïef van mij om te verwachten dat het aanbod enigszins hetzelfde was als twee jaar geleden, maar dan alsnog vind ik het aanbod nu wel erg overdreven. Als ik nu gewoon een simpel hoesje wil kopen, dan zijn er honderden verschillende webshops waarop ik een ‘simpel’ hoesje kan kopen.

Voordelen

Nu heb ik mij tot nu toe alleen maar negatief uitgelaten over het enorme aanbod, maar natuurlijk zitten er veel meer voordelen aan. Door de enorme concurrentie is de prijs laag en daarnaast is er voor ieder die wat wil wel een geschikt hoesje beschikbaar. Nu aan mij nog de taak om het geschikte hoesje te vinden.

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website