ZIJook.nl
Image default
Telefonie

Een telefoniste op afstand? Waarom?

Een telefoniste op afstand (klik hier voor de website) is echt een verademing! Ik kan het iedereen aanraden. Mijn man en ik runnen al jaren een kantoor aan huis. We hebben wel eens een stagiaire in huis gehad en zelfs een medewerkster die enkele dagen per week bij ons de administratieve rompslomp voor haar rekening nam. In die periode werd ook in onze afwezigheid de telefoon beantwoord en klanten en relaties te woord gestaan. Maar iemand in huis, niet zijnde van het gezin, vergt toch wel zijn tol. Je voelt je niet helemaal thuis in je eigen huis, je voelt je minder vrij om te doen wat jij wilt op de uren dat jij daar zin in hebt. Thuiswerken betekent ook vrijheid. Maar we voelden dat we toch behoorlijk wat van onze vrijheid moesten inleveren. Daarom besloten we het tijdelijke contract van de medewerkster niet te verlengen.

 

Zonder telefoniste op afstand niet compleet

Een telefoniste op afstand, we hadden er nog nooit over na gedacht. We wisten niet van het bestaan en van de mogelijkheden. Ook voor ons, een man-vrouw kantoor, gevestigd in een woonhuis. We moesten op een gegeven moment wel nadenken over een oplossing voor ons probleem. We kregen helaas op enig moment van goede klanten en zakenrelaties het bericht dat ze het vervelend vonden dat ze telkens en telkens weer een antwoordapparaat of voicemail ‘aan de lijn’ kregen. Maar ja, hoe kon het anders? Want met een drukke agenda die veelal gevuld is met afspraken buitenshuis, ontkom je er niet aan. En iemand fysiek op kantoor zagen we niet meer zitten.

Geen teleurgestelde klanten sinds ‘onze’ telefoniste op afstand

We hebben de ‘klachten’ van de mensen aan wie wij onze boterham danken, ter harte genomen en zijn op zoek gegaan naar een telefoniste op afstand. Na een korte zoektocht zijn we terecht gekomen bij Antwoordservice.nu. We wisten niets van de deuren die zij voor je weten te openen. We weten nu dat bij onze afwezigheid op kantoor, de binnenkomende telefoontjes van klanten en zakenrelaties keurig worden beantwoord. Een persoon met wie je klanten en zakenrelaties een gesprek kunnen aangaan voelt zo professioneel, dat we nu in alle rust de deur van ons kantoor achter ons durven sluiten. In de wetenschap dat de telefonistes op afstand alle binnenkomende gesprekken professioneel en zakelijk aannemen met onze bedrijfsnaam en voor ons afhandelen. Ze plannen zelfs nieuwe afspraken in onze agenda en beheren onze mailbox. En dat alles op afstand!

Geen gedoe voor ons met ‘vreemde’ mensen in huis als wij er niet zijn. We hebben onze vrijheid weer terug. En dat alles dankzij Antwoordservice.nu.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website