ZIJook.nl
Image default
Gezondheid

Losse tandartsverzekering

Heb je in principe genoeg aan een basisverzekering, maar zou je wel in aanmerking willen komen voor een vergoeding van tandartskosten? Kies dan voor een losse tandartsverzekering! Bij ZorgDirect kun je een tandartsverzekering afsluiten tegen een zeer voordelige premie.

ZorgDirect denkt mee

Voor iedereen onder de 18 jaar geldt dat reguliere tandartskosten vergoed worden via de wettelijk verplichte basisverzekering. Volwassenen moeten alle tandartskosten zelf betalen, tenzij er een aparte tandartsverzekering is afgesloten. ZorgDirect biedt je maar liefst drie verschillende tandartsverzekeringen. Deze kun je los afsluiten bij een ZorgDirect basisverzekering. De drie losse tandartsverzekeringen onderscheiden zich door een eigen vergoeding en bijbehorende maandpremie. De specifieke voorwaarden en regelingen lichten we graag toe, of bekijk ze online. Je kunt ons ook mailen en bellen voor antwoord op al je vragen. Vind je het handiger een berichtje te sturen via Facebook, Twitter of Whatsapp; wees welkom!

Persoonlijke zorgverzekering

Geen mens is hetzelfde en iedere situatie is anders. ZorgDirect houdt daar rekening mee door heel persoonlijke zorgverzekeringen aan te bieden. Ben jij zelfstandig ondernemer, dan draag je een grote verantwoordelijkheid. 2018 gezond in gaan en het liefst nog gezonder afsluiten is een mooi streven waar wij helemaal achter staan. Met een zorgverzekering voor hoger opgeleiden zetten wij samen nu alvast de eerste stap. Welke behandelingen en medicijnen je eventueel vergoed wilt krijgen, bepaal jij zelf door te kiezen uit één van de vier aanvullende zorgverzekeringen en/of drie tandartsverzekeringen. De keuzevrijheid is groot en de zorg altijd van het allerhoogste niveau. Ben je benieuwd naar de vergoedingen per pakket, bekijk dan snel onze online productvergelijker!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website