ZIJook.nl
Image default
Webdesign

Goedkope website bij SiteToGo

Bij SiteToGo krijgt u een goedkope website, maar zeker niet met een goedkope uitstraling! Die advertentie zag ik op het internet staan. Ik ben zelf een startende ondernemer en wil in het begin van het nieuwe jaar (2016) mijn bedrijf opgestart hebben. Hierover later meer. Maar ik heb er natuurlijk ook een website bij nodig! In dit blogje leg ik graag uit voor welke webdesigners ik heb gekozen.

Mijn onderneming

Ik gaf dus al aan dat ik beginnend ondernemer ben. In het begin van het nieuwe jaar (2016) wil ik namelijk mijn eigen kapperszaak begonnen zijn. Hiervoor heb ik de kappersopleiding afgemaakt in Amersfoort. Echter was er heel weinig aanbod in banen en teveel mensen die ook werk zochten en zoeken als kapster. Daarom heb ik besloten om mijn eigen zaak te gaan openen. Ik heb een pand gevonden in een dorpje waar géén kapster zit. Dit lijkt voor mij dus een heel groot voordeel. Nu heb ik alleen nog een website nodig. In de volgende alinea leg ik graag uit voor welk bedrijf ik heb gekozen.

Goedkope website

Vervolgens ben ik gaan zoeken op goedkope website in Google. Als startend ondernemer brengt het zich natuurlijk al genoeg kosten met zich mee om dit alles op te zetten zoals het huren van een pand, inrichting, vaste lasten etc. Als een van de eerste kwam ik SiteToGo tegen. Ik ging naar hun website toe en zag dat zij al meer dan 400 websites hebben gemaakt! Super! En voor maar €450,- maken zij al een goedkope website voor mij. Nou, ik heb al vele hogere prijzen voorbij zien komen… En hier, aldus de klanten, geen addertjes onder het gras.

Ik besloot om naar SiteToGo toe te bellen en zij legden uit hoe ze te werk gaan. Dat er een template gekozen dient te worden en dat deze vervolgens geheel in eigen huisstijl wordt gezet.


Uiteindelijk heb ik voor dit webdesign bureau gekozen en ik ben er helemaal blij mee!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website