ZIJook.nl
Image default
Industrie

Laat een doseerinstallatie plaatsen

Zoekt u naar een ervaren bedrijf, dat de perfecte doseerinstallatie voor u kan ontwerpen, opbouwen en onderhouden? Doseerinstallaties zijn een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering in veel bedrijven in de chemische sector. Het distribueren van chemicaliën moet namelijk zeer zorgvuldig en precies plaatsvinden. Dat gaat alleen met een doseerinstallatie op maat. Askové heeft de nodige ervaring en expertise om ook voor uw bedrijf het gewenste systeem op te zetten. Doe daar nu uw voordeel mee en lees verder voor meer informatie.

Wat is een doseerinstallatie?

Als u in uw bedrijf chemische stoffen of gassen verwerkt, komt daar waarschijnlijk een installatie bij te pas die de stoffen op de juiste manier kan doseren. Zo’n installatie is bestaat uit zorgvuldig op elkaar afgestemd onderdelen: pompen, sensoren, meetapparatuur, enzovoorts. Samen zorgt het systeem ervoor dat de stoffen op de juiste manier verdeeld en gedoseerd worden. Askové maakt deze systemen op maat. Dat is vaak nodig, want ieder bedrijfsproces is uniek.

Het ontwerpen van het systeem

Om een nieuwe installatie vorm te geven, is het van groot belang dat er goed wordt gekeken naar uw bedrijfsvoering. Wat heeft u precies nodig, en wat zijn de knelpunten en eventuele risico’s? Op basis van die informatie ontwerpen de experts van Askové een systeem waarmee uw bedrijfsproces op een efficiënte en veilige manier ondersteund kan worden. Met zo’n systeem gaat het doseren van chemicaliën sneller, eenvoudiger en veiliger.

Laat uw systeem onderhouden

Heeft u een doseerinstallatie draaien op de bedrijfsvloer? Of laat u er een op maat bouwen en plaatsen? Hoe het ook zij, het is van groot belang dat u voldoende aandacht besteed aan onderhoud en montage van het systeem. Zo voorkomt u dat de installatie niet in optimale conditie verkeert, en dat u of uw werknemers onnodig risico lopen. Vraag daarom Askové naar de mogelijkheden voor de montage en het onderhoud van uw doseerinstallatie.

http://www.askove.com/