ZIJook.nl
Image default
Mode en Kleding

Borstvoeding en beha’s, welke zijn handig

Borstvoeding en beha’s, welke zijn handig 

Je bent natuurlijk altijd op zoek naar de juiste beha die ook nog eens lekker zit maar die er onder je kleding ook perfect uit ziet. Je moet natuurlijk wel de juiste bh maat hebben. Wanneer je een verkeerde maat hebt kan dit negatieve gevolgen hebben voor je borsten. 

De push up bh wat wil ik er van weten?

Bij het dragen van een push up bh lijkt het of je borsten groter lijken omdat de borsten omhoog gedrukt worden en ze dichter naar elkaar geduwd worden. Het effect is dat je meer decolleté hebt. Nu heb je misschien wel de vraag: wanneer trek je dan een push up bh aan? Nou in eerste instantie omdat je uitdagen wilt zijn, onder een uitdagend jurkje, laag uitgesneden shirtje of bij een v-hals trui. De push up bh is het meest geschikt voor de wat kleinere borsten om ze wat groter te laten lijken maar ze kunnen ook voor de wat grotere borsten. 

Welke push up bh’s zijn er?

Wanneer je op zoek gaat naar een push up bh merk je dat er veel verschillende zijn. Het belangrijkste aan de push up bh is natuurlijk de juiste cupmaat. Je kunt uit de volgende push up bh’s kiezen:

  • Super push up bh 

  • Strapless push up bh

  • Push up zonder beugel

  • Push up bh grote maat

  • maximizer push up bh

  • Sport bh push up

Wat moet je weten over de voedingsbeha?

Wanneer je borstvoeding geeft wil je natuurlijk wel dat je bh er perfect uitziet onder je kleding. Wil je nu een optimaal draagcomfort dan is een naadloze, een met de borst meegroeiende cup en brede maar zachte schouderbandjes. Het is natuurlijk ook wel heel erg fijn dat je de bh los kan maken met één hand terwijl je de baby in de handen hebt en zo je kindje snel kan laten drinken. Een voorgevormde voedingsbh is natuurlijk heel erg fijn en geeft je het juiste comfort. 

De juiste bh maat

De juiste bh maat bepalen is heel erg belangrijk. Is dit niet zo dan kan het negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid en maar ook voor je borsten. Bij het opmeten van de maat meet je eerst de onder borstomvang en dan de cupmaat. De borstomvang is de omvang net onder de borsten. En de cupmaat meet je door het volste gedeelte van de borsten te meten. 

 

Gerelateerde artikelen

Een leuk strand jurkje

Minder betalen bij Zalando

Gouden armband kopen online