ZIJook.nl
Image default
Aanbiedingen

Welke winkel verkoopt vliegengordijnen met hulsjes?

Vliegengordijnen zijn er in allerlei vormen. Eén van de beste soorten die er zijn, zijn die met hulsjes. Dat zijn van die hard plastic hulsjes die met behulp van een ijzerdraadje aan elkaar gehangen worden. Zo vormt er zich een streng. En als je al die strengen met hulsjes vlak naast elkaar aan een gordijnroede bevestigd, heb je een heel mooi vliegengordijn, dat heel goed insecten kan weren. Doordat de slierten zwaar zijn zullen ze niet direct opwaaien als het buiten gaat waaien. En ook bij het naar binnen en buiten lopen, vallen deze hulsengordijnen juist weer netjes naast elkaar. Waardoor je ook niet telkens handmatig de boel goed moet hangen. De hulsjes van de hulzengordijnen zijn heel sterk. Komt deze per ongeluk tussen het kozijn en de deur? Dan blijft ie heel. Maar let wel op: De chinese nagemaakte vliegengordijnen met hulsjes zijn een stuk slapper.

Waar koop je vliegengordijn hulsjes?

Omdat er ook veel Chinese namaak te koop is, wil je natuurlijk wel een goed vliegengordijn kopen. Wij vonden een internetwinkel online die de originele huls gordijnen verkoopt. Deze worden in Europa gemaakt, voldoen dus ook geheel aan de europese regelgeving en zijn heel sterk. De webshop die wij bedoelen heet: www.vliegengordijnkopen.nl. Om deze website te bezoeken klik hier.

Heb je al een bezoekje gebracht? Dan zie je dat ze daar deze hulsgordijnen in allerlei kleuren aanbieden. Je vindt ze zelfs met leuke patroontjes erop zoals een papegaai, een zwaluw of een Friese vlag. Omdat de huls gordijn handmatig wordt gemaakt, kun je inderdaad met behulp van de gekleurde hulsjes, zelf een patroon in elkaar zetten. Bij de desbetreffende webshop hebben ze ook al heel veel patroontjes. Die kun je dan kant en klaar kopen. (dan rijgt de webshop ze voor je) Of je kunt kiezen voor het zelf rijgen van je vliegengordijn. Dat is wel een behoorlijk karweitje. Maar eigenlijk wel heel leuk om te doen. Je kunt het gewoon doen terwijl je tv kijkt want moeilijk is het niet. Als je zelf je deurgordijn rijgt bespaar je bovendien veel geld. Ook is het mogelijk om voor maatwerk te kiezen. Als je een goed vliegengordijn wilt, kies dan dus voor de hulsjes!