ZIJook.nl
Image default
Internet

Mag je mascara meenemen in je handbagage

Je kent het wel… De zomer komt eraan,
en je kan eindelijk voor ontspanning gaan.
Je reist met het vliegtuig naar een ver land,
en na lang aftellen staat jouw koffer niet meer aan de kant.
Maar hoe zit dat ook al weer. Reizen met het vliegtuig en bagage? En de vragen spoken meteen door jouw hoofd…
Hoeveel kleding mee op vakantie? Mag je mascara meenemen in je handbagage? Mag mijn rugzak mee op het vliegtuig? Wat mag er allemaal in mijn handtas? Heel wat vragen die toch voor de nodige stress kunnen zorgen. laten we hier snel een antwoord op bieden!

Voor alle vragen een pasklaar antwoord

Mag je mascara meenemen in je handbagage? Het antwoord is: ja! Ja dit mag in jouw handbagage zitten. Aangezien dit vloeibaar is, dien je dit wel nog in een verpakking te steken. Dat mag je dus zeker niet vergeten. Andere make up mag zeker ook mee! Poeder, blush, oogschaduw,.. dient niet verpakt te worden. Dit omdat dit geen vloeiende producten zijn. Steek het allemaal gerust in die handbagage! Maar… Wat mag ik meenemen als handbagage? Ook daar is een pasklaar antwoord voor: heel veel! Een handtas, een rugzak, een kleine koffer, een tote-bag,… Het is allemaal oké. Bij het boeken van jouw vliegtuig krijg je hier ook nog voldoende informatie over. Zo ben je zeker dat jouw handbagage mee het vliegtuig op mag.

En dan rest ons nog de belangrijkste vraag: hoeveel kleding mee op vakantie in de reiskoffer?

Deze vraag zit iets complexer in elkaar, maar daarom niet moeilijk te beantwoorden. Om het gemakkelijk te houden: jij kiest zelf hoeveel kledij je meeneemt op vakantie. Bij het reserveren van het vliegtuig krijg je afmetingen en gewichten wat jouw reiskoffer betreft. Zo weet je hoeveel jouw koffer mag wegen, hoe groot deze mag zijn én hoeveel kleren jij er dan kan insteken. Je kan er ook steeds voor kiezen om extra plaats voor een extra koffer aan te kopen, indien je heel erg veel kleren wenst mee te nemen!
Tip: neem niet al teveel kledij mee. Op reis hoef je echt niet elke dag een andere outfit aan 😉 En als er geen wasmachine is, kan je altijd een handwasje doen.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website