ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Moet u binnenkort een piano verhuizen?

Moet u binnenkort een piano verhuizen?

Een piano verhuizen is niet zo maar iets. Een piano is een kwetsbaar en vaak zeer kostbaar instrument. Een piano is ontzettend zwaar een kleine piano weegt met gemak 300 kilo. En ze zijn ook erg onhandig. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om een piano een trap op of af te krijgen.

Wanneer u een piano gaat verhuizen is het daarom altijd verstandiger dit door een professioneel bedrijf te laten doen.

Hoe gaat een piano verhuizen

Om de buitenkant van te piano te beschermen tijdens transport wordt deze altijd ingepakt met dekens en vervolgens met stretchfolie. Op deze manier krijgt de piano extra beschermlagen.

Wanneer wij een zware piano verhuizen werken we minimaal met 4 verhuizers.

Ook wordt er gebruik gemaakt van extra stevige hondjes (platte plaat met vier wielen). Deze worden onder de piano gezet zodat de piano de bus ingerold kan worden kan worden met behulp van de hydraulische laadklep.

Wanneer de piano in de bus staat wordt hij stevig vastgezet met spanbanden. Hierdoor kan de piano niet omvallen en ontstaat er geen schade aan de binnen- of buitenkant.

Trap of Lift

Vanwege de omvang en het gewicht van een piano verhuizen we deze nooit via de trap. Wanneer er geen lift aanwezig is zullen we gebruik maken van een verhuislift.

Veel ervaring

StudentVerhuizers is gespecialiseerd in het verhuizen van piano’s. Dankzij jarenlange ervaring weten onze verhuizers precies wat ze moeten doen wanneer ze een piano verhuizen. Wij nemen graag deze klus van u over zodat uw piano zonder zorgen van de oude locatie naar de nieuw locatie komt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Moet u binnenkort een piano verhuizen en wilt u dit door StudentVerhuizers laten doen vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website