ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Volledige ontzorging door Molenschot Industriebouw

https://www.molenschot-industriebouw.nl/: “ (…) Een bedrijfspand laten bouwen begint met het materiaal. Heeft u al nagedacht of u bijvoorbeeld betonnen of stalen bedrijfsgebouwen wenst? Ook systeembouw behoort tot de mogelijkheden. Iedere bouwwijze kent voordelen. Zo zijn betonnen bouwconstructies erg sterk en duurzaam. Verder zorgen Prefab betonconstructies ervoor dat de bedrijfsgebouwen snel gerealiseerd kunnen worden. Ook stalen constructies kennen een hoog bouwtempo. Daarnaast zijn staalconstructies relatief goedkoop.  En wat dacht u van systeembouw? Hierbij kunt u rekenen op een korte montage periode van slechts enkele weken! Graag geven wij u persoonlijk advies over de mogelijkheden. Schroom niet om een afspraak te maken. (…) “.

Een materiaal waar de bouwers van Molenschot ook goed mee overweg kunnen, is hout. Hout is natuurlijk en duurzaam. Het isoleert bijzonder goed en zorgt voor een mooie akoestiek. Een keuze dus hout. Het is dan ook niet voor niets dat veel belangrijke gebouwen wereldwijd van hout zijn gemaakt. In Pattaya, Thailand staat het houten museum Sanctuary of Truth. Het Brock Commons Tallwood House is een studentenresidentie gemaakt van hout in Vancouver Canada. De houten kerk Săpânţa-Peri Church is gebouwd in Săpânța, Roemenië. In het Noorse Brumunddal staat de houten Mjøsa Tower. De Sint-Joris kathedraal is een Anglicaanse kerk van hout in Georgetown Guyana. In ons eigen land is HAUT een mooi voorbeeld. Deze houten woontoren van 73 meter hoog staat in het Amstelkwartier in Amsterdam: de nieuwe woonwijk in Overamstel tussen de Amstel en de Weespertrekvaart.

De bedrijfshal bouwen kosten vallen bij Molenschot Industriebouw reuze mee. Zeker als u beseft dat u het hele pakket, van A tot Z, krijgt. Qua prijs weet Molenschot zich echt te onderscheiden van andere constructiebedrijven. Nadat u al uw wensen, eisen en ideeën kenbaar heeft gemaakt gaat de Molenschot architect aan de slag met het ontwerp. Zodra de tekeningen klaar zijn, worden ze tot in detail met u doorgenomen. Bent u akkoord dan worden de benodigde materialen ingekocht en gaat het bouwteam aan de slag. U wordt natuurlijk regelmatig bijgepraat over de vorderingen en u kunt erop rekenen dat de afgesproken opleverdatum gehaald wordt.

https://www.molenschot-industriebouw.nl/