ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Deze makelaar beschikt over een breed aanbod aan bedrijfspanden in Geldermalsen

Bent u de trotse eigenaar van uw eigen bedrijf? Dan hoort een bedrijfspand ongetwijfeld bij de zaken waarmee u dagelijks bezig bent. Een geschikt pand belichaamt het imago van uw bedrijf en laat uw klanten zien dat ze van harte welkom zijn. Voor deskundig advies over de keuze of verkoop van bedrijfspanden, gaat u naar de beste makelaar van Geldermalsen: Van Der Horst Makelaardij. Hier wordt u altijd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door een ervaren en professioneel team. Deze vrouwen beschikken over jaren aan ervaring binnen de vastgoedsector en zijn uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent vastgoed in de omgeving van Geldermalsen. Schakel daarom hun hulp in om een fantastisch bedrijfspand te vinden.

U vindt altijd een pand dat bij uw bedrijf en dienstverlening past

U rekent op deze makelaar in bedrijfspanden om u een brede selectie te bieden aan commerciële panden in Geldermalsen en de omgeving. Bent u de eigenaar van een groot bedrijf en heeft u voldoende ruimte nodig om uw voorraden op te slaan? Bekijk dan samen met dit makelaarsteam welke loods of pand bij u past. Bent u juist op zoek naar een compact kantoorpand waarin u alle zaken gemakkelijk op één plaats kunt concentreren? Ook dan vindt u gegarandeerd een geschikt pand tussen de bedrijfspanden van het aanbod van deze makelaar in Geldermalsen. Als u liever een pand voor een kortere tijd aanhoudt, is het ook mogelijk om een pand te huren. Deze optie is ideaal wanneer u een winkelruimte in wilt richten.

Ontdek het aanbod online of kom langs bij deze makelaar

Wat uw wensen ook zijn, met het aanbod van bedrijfspanden en de expertise van deze makelaar in Geldermalsen wordt uw nieuwe pand altijd een succes. Wilt u uw huidige pand verkopen of verhuren? Maak dan ook gebruik van de diensten van hun taxateur. Zo weet u zeker dat u uw pand tegen de juiste prijs in de markt zet. Voor vragen over de diensten van Van Der Horst Makelaardij kunt u altijd online contact opnemen of langsgaan bij hun vestiging in Geldermalsen.

https://www.vanderhorstmakelaardij.nl/