ZIJook.nl
Image default
Zorg

Red je relatie bij de relatietherapeut in Apeldoorn

Bij de relatietherapeut in Apeldoorn zorg je ervoor dat je de kans tot een verzoening en verbetering van je relatie nog op tafel ligt en gooi je niet direct de handdoek in de ring wanneer het allemaal even niet zo lekker loopt in je relatie. Het komt steeds vaker voor dat mensen het niet zo lang met elkaar volhouden en dat er door alles wat er in je leven gebeurt wat schade ontstaat aan je relatie, maar dat is geheel normaal en iedere relatie doorstaat dingen die je liever niet zou meemaken. Maar juist door met elkaar te kijken naar een oplossing zorgt ervoor dat je dichterbij elkaar wordt gebracht. Bij de relatietherapeut in Apeldoorn wordt er gewerkt aan het dichterbij elkaar komen met je partner en wordt er gekeken naar een oplossing en niet naar het probleem. 

Problemen

Zoek niet altijd het probleem bij een ander zegt de relatietherapeut in Apeldoorn meestal in de sessies. Vaak ligt het probleem ergens in het midden en is er niet per se iemand de schuldige. Wanneer er wordt gesproken van vreemd gaan door de ander is dat natuurlijk de fout van de ander, maar waarom ging die persoon vreemd? Er kunnen soms meerdere redenen zijn wanneer iemand doet wat hij of zij doet en daar dienen we samen achter te komen om op die manier te kunnen kijken naar de toekomst en niet naar het verleden. Je komt immers naar de relatietherapeut in Apeldoorn om je relatie te redden en niet om in het verleden te blijven graven.

Objectief

Door de ervaring van de relatietherapeut in Apeldoorn kan hij goed naar de situatie kijken van een afstand en door hier objectief naar te kijken en hier geen emoties bij spelen zoals dat bij het stel wel geval is en eventueel familie die een partij kiest, wordt er duidelijk aar het probleem ligt en waar aan gewerkt moet worden.