ZIJook.nl
Image default
Mode en Kleding

De fijnste tas om mee te nemen naar je werk

De fijnste tas om mee te nemen naar je werk

Veel mensen nemen een tas mee naar hun werk. Deze tas is per persoon verschillend. Dit hangt natuurlijk af van je beroep, maar ook van je eigen wensen. In dit artikel vind je de voordelen van een aantal geschikte werktassen.

Laptop mee naar je werk

Wil jij je laptop meenemen naar je werk? Dan is een paperbag misschien iets voor jou. Een bekend model paperbag tas is de Myomy My Paperbag. Deze tas is groot genoeg om je laptop of een grote map in mee te nemen, maar bevat meestal ook genoeg kleine vakken voor jouw notitieboekje en pennen. Je persoonlijke spullen en eventueel je make-up kun je er ook in kwijt. Kijk bij het kiezen van een paperbag tas wel even welk formaat jij nodig hebt zodat jouw laptop erin past. Zorg dat de tas niet te groot is en niet te klein.

Een nektasje voor heren

Voor mannen die toch een tas mee willen nemen, maar niet al te veel nodig hebben is een nektasje een goede optie. In een nektas kun je heel veel kwijt, alleen is deze niet geschikt voor het meenemen van je laptop. Een nektasje heren hangt over één schouder, maar dan meer aan de voorkant in plaats van de zijkant. Zo kun je er goed bij.

Meer draagcomfort

Wil je gaan voor meer draagcomfort, ga dan voor een cross body bag. Deze zijn ervoor zowel mannen als vrouwen en ze zijn verkrijgbaar in vele formaten. Een crossbody bag biedt meestal meer draagcomfort dan een paperbag of een nektasje, al ligt dit natuurlijk ook wel aan de breedte van de schouderband. Moet je dus iedere dag je laptop en een paar zware mappen meenemen, ga dan voor een crossbody bag met een brede schouderband. Wil je een paperbag model met de gemakken van een crossbody bag? Er zijn ook paperbags verkrijgbaar met een brede schouderband zodat je de gemakken van beide modellen hebt.

Een aantal tips

Houd er bij het uitzoeken van een nieuwe werktas rekening mee wat je erin kwijt wilt. Zorg er dus voor dat de tas groot genoeg is voor je laptop. Bedenk wat er nog meer in je tas moet passen behalve een laptop. Misschien vind je het fijn als je tas meerdere kleine vakken heeft. Ook is het belangrijk om te bedenken hoe de tas eruit moet komen te zien. Houd dus ook rekening met je kledingstijl. Draag bij een maatpak of een mantelpakje een tas met een strakkere vorm. Wat is jouw favoriete werktas?

 

Gerelateerde artikelen

Trouwjurken

De zonnestralen in je gezicht.

Hoe damestassen mijn werk werden