Zijook

Bereik je doelgroep via social kanalen

Precies die mensen aanspreken die je wilt aanspreken, op een efficiënte en directe manier. De naamsbekendheid van je firma snel vergroten. En op korte termijn aanzienlijk meer winst generen. Dit is wat social media bureau Your Business Online voor jou kan realiseren.

Veel bedrijven gingen je al voor. Zo hebben de door Your Business Online gerealiseerde social media campagnes 20% meer omzet tot gevolg gehad voor Hoover Concepts®, specialist op het gebied van zonnezeilen en zeiloverkappingen. Bij woonaccessoirewinkel Deen zijn de online verkoop en het websitebezoek flink toegenomen. Ook Jamin, Jumbo, Van der Valk, Multivlaai en de NPO zijn zeer te spreken over het werk van Your Business Online. Als je een specialist zoekt op het gebied van Facebook, Instagram en LinkedIn marketing ben je bij deze uitgenodigd contact op te nemen met Your Business Online.

Linked-In adverteren

Je overweegt al een tijdje te adverteren op Linked-In, maar weet niet precies hoe en waar te beginnen? Laat het Your Business Online-team je wegwijs maken. We zijn een jong team en hebben ervaring met al ruim 1000 tevreden klanten.

Your Business Online kan een professionele LinkedIn-pagina aanmaken en die desgewenst onderhouden. Als er regelmatige ter zake doende info op wordt geplaatst, zul je merken dat er snel nieuwe volgers komen, dat de naamsbekendheid zich uitbreidt en dat de band met trouwe klanten nog hechter wordt.

 Een LinkedIn-page waarop veelvuldig nieuwe updates, bedrijfsnieuwtjes en interessante acties staan, wordt namelijk met plezier gelezen! Als je naast deze eigen pagina ook besluit advertenties te plaatsen op LinkedIn, worden de positieve resultaten nog groter.

Meer weten over de mogelijkheden van LinkedIn-advertenties en LinkedIn-pagina’s? Your Business Online is telefonisch bereikbaar op 076-8897629. Het mailadres is info @ yourbusinessonline. nl. Langskomen op ons kantoor aan de Ambachtlaan 33 in Etten-Leur is ook mogelijk. We verzoeken je wel eerst een afspraak te maken, dan staat in ieder geval de koffie klaar!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website