ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een zeer deskundig en ervaren letselschade advocaat

Letsel schade in Zoetermeer. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de verzekeringswereld, werd hij in 1996 als advocaat beëdigd. Bij het kantoor van de Landsadvocaat Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten & notarissen deed Van Dijk veel ervaring op. Grote zaken waar deze letselschade advocaat aan meewerkte zijn onder andere de Schipholbrand, de ramp met het Herculesvliegtuig en de Bijlmerramp.

Den Haag en omgeving

Zijn eigen kantoor startte Thomas van Dijk tien jaar geleden. Vanuit Zoetermeer staat hij mensen in het hele land bij. Hij werkt samen met een hecht team aan actuarieel rekenaars, arbeidsdeskundigen, ARBO specialisten en medisch adviseurs. Iedere zaak afzonderlijk wordt met 100% toewijding gevoerd.

Heeft u op korte termijn een advocaat nodig? Als u belt naar 079-3239558, kunt u een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken. U kunt ook een mail sturen naar t.vandijk @ advocaatvandijk. nl of het online contactformulier invullen. In alle gevallen is de eerste, informatieve bijeenkomst kosteloos en geheel vrijblijvend.

Directe verzekering

De directe verzekering is een actueel onderwerp in de letselschadewereld. Het Verbond van Verzekeraars doet er grondig onderzoek naar. Een directe verzekering, ook wel first party verzekering genoemd, verschilt op een aantal punten van het huidige verzekeringsstelsel. Doordat de schade direct bij de eigen verzekeraar ingediend kan worden, is de aansprakelijkheidsvraag niet meer aan de orde bij een first party verzekering. Met name veel verkeersslachtoffers zouden hierbij gebaat zijn.

Als pluspunt wordt genoemd dat zaken sneller en efficiënter afgehandeld kunnen worden. Tegelijkertijd zijn er ook kritische geluiden te horen. Over de hoogte van schadevergoedingen bestaan zorgen. Dit zou een gevolg zijn van een noodzakelijke normering en maximering om het hele stelsel betaalbaar te houden. Verder zouden de premies bijzonder hoog uit kunnen vallen. Mr. van Dijk volgt de ontwikkelingen betreffende de directe verzekering op de voet. Op zijn site zal hij verslag doen van belangrijke wijzigingen.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website