ZIJook.nl
Image default
Huishoudelijk

Privé detective voor alimentatie

De alimentatie is een flink bedrag dat u moet betalen. Dit kan financiële gevolgen hebben omdat u de kosten bijna niet meer kan opbrengen. Alleen als uw ex-partner gaat samenwonen heeft deze geen recht meer op alimentatie. Alleen hoe bewijst u dat uw ex samenwoont? Dit is vrij lastig in de praktijk. Gelukkig kan u een privé detective voor alimentatie onderzoek inhuren. Wij kunnen in registers uitzoeken of uw ex-partner samenwoont. Als dit niet geregistreerd staat kunnen we zelfs verder gaan en een observatie onderzoek houden. Als erkend privé detective bureau komen we met bewijzen waar u echt iets aan heeft. Onze bewijzen worden erkend in de rechtbank. U heeft zo wart op wit staan dat uw ex samenwoont en u kan bij de rechter een verzoek indienen om de alimentatie te stoppen. De kosten van het onderzoek heeft u zo terug verdiend doordat u kan stoppen met het betalen van alimentatie.

Observatie onderzoek voor het achterhalen van informatie

Een observatie onderzoek is een veelgebruikt hulpmiddel voor de privé detective. Met zo’n onderzoek wordt een bepaalde persoon achtervolgt voor informatie. Door een erkend privé detective te sturen mag u de bewijzen zelfs gebruiken in de rechtbank. Een observatie onderzoek kan gebruikt worden om bijvoorbeeld overspel te bewijzen. Of bewijzen bedrag van je huidige partner. Een observatie onderzoek wordt meestal als hulpmiddel ingezet op het moment dat andere hulpmiddelen niet werken. Als bijvoorbeeld het internet geen uitsluitsel geeft, dan kan er overwogen worden om via observatie informatie te achterhalen. Uiteraard leveren wij de uitkomsten aan in een rapportage. U heeft zo zwart op wit de informatie die u nodig heeft. Mocht het tot een rechtszaak komen kan u direct gebruik maken van ons dossier.

Bewijzen bedrog of oplichting

Bent u opgelicht, maar heeft u er geen bewijs van? Onze medewerkers kunnen u helpen om bewijzen bedrog aan te leveren. Samen zorgen we ervoor dat er officiële bewijzen komen van de oplichting. Met deze bewijzen kan u advocaat stappen ondernemen. Als erkend privé detective door justitie mogen wij officiële bewijzen aanleveren. Wij helpen u graag met een professioneel onderzoek om bedrog vast te stellen. Uiteraard worden onze onderzoeken met de grootste discretie uitgevoerd. De tegenpartij komt het dus niet te weten dat u bewijzen bedrag aan het verzamelen bent. Doordat de tegenpartij niets te weten komt kunnen wij juist extra bewijzen verzamelen. Daarnaast werken wij met een helder kostenplaatje. U weet vooraf precies wat u kwijt bent voor het verzamelen van bewijzen bedrog. Bent u van plan om een privé detective erop te zetten? Controleer altijd eerst of deze aangesloten is bij justitie. Alleen dan kan u de bewijzen bedrog ook echt in de rechtbank gaan gebruiken. U weet dan zeker dat u iets aan de resultaten van het onderzoek heeft.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website