ZIJook.nl
Image default
Eten en drinken

Koop de lekkerste kippenpoten voor de BBQ in Hilversum

Wat is een BBQ zonder heerlijke kippenpoten? Wie houdt er niet van kip op de BBQ? De lekkerste en verse kippenpoten voor op de BBQ koopt u eenvoudig in Hilversum. Lees snel verder waar u de beste kip vindt, hoe u deze moet marineren en wat de beste manier is om de kippenpoten te grillen op de BBQ!

Zo marineert u kippenpoten

Er zijn veel diverse manieren om kippenpoten klaar te maken voor de BBQ. Zo kiezen veel mensen voor de dry rub of om de kippenpoot te marineren. Verder kunt u de kip ook afmaken met een heerlijke BBQ-saus.

Drumsticks op de BBQ

De grote vraag: hoe grilt u nu het beste de drumsticks op de BBQ? Ten eerste moet u ervoor zorgen dat de BBQ zo’n 150 graden is. Vervolgens plaatst u het rooster erop. Check altijd of het rooster volledig schoon is. Het is verstandig om een aluminium bak of folie onder het rooster te leggen, omdat het vet van de kippenpoten kan druipen. Heeft u de kippenpoten al voorgegaard, dan hoeft de kip slechts een kwartiertje te bakken op de BBQ. Heeft u de kip niet voorgegaard, dan moet de kip ongeveer een uur op de BBQ liggen. Zorg dat de kippenpoten een goudbruine kleur hebben en geniet van zacht vlees met een krokant velletje.

Expert in BBQ producten in Hilversum

Bent u op zoek naar een poelier? Bezoek dan Floor Poelier. Bij deze ervaren poelier koopt u verantwoorde kippenpoten voor de BBQ in Hilversum. De kip is antibioticavrij en krijgt coccidiostatica-vrij voer. U vindt de winkel van Floor Poelier in het winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum, waar u terechtkunt voor verse kippenpoten voor op de BBQ. Tevens vindt u hier onder meer wild, gevogelte en gegrilde specialiteiten. Ga links bij de winkel of plaats uw bestelling online op de website.

https://floorpoelier.nl/

Gerelateerde artikelen

Jouw bruiloft verzorgd door catering Purmerend

De Beste Barista Koffie – Voor De Fijnproevers

Waarom whisky drinken?