ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

Wimperextensions

Wimpers Deventer

Zoals ook het mooiste schilderij nog mooier kan lijken met een mooie lijst, komen ook de mooiste ogen het best uit wanneer ze omrand zijn door mooie, donkere, volle en gekrulde wimpers. Gelukkig hebben we tegenwoordig naast de wimperkruller en mascara een hoop nieuwe producten technieken tot onze beschikking, om iedere dag met de mooiste wimpers wakker te worden. Wimperextensions, lash lifts en wimpers verven door speciaal opgeleide professionals laten plaatsen is nog nooit zo simpel en voordelig geweest!

Verschillende soorten technieken

Voor de mooiste, zwoelste, meest frisse en natuurlijkste oogopslag kun je tegenwoordig uit veel verschillende wimperbehandelingen kiezen. Zo kun je voor een hartstikke natuurlijk effect gaan door middel van een lash lift zonder verven, je oogopslag dieper maken door je wimpers van blond naar zwart te laten toveren, of een uitdagende blik die geen mascara of falsies meer nodig zal hebben creëren door middel van wimperextensions.

Wimperextensions Deventer: waar kun je uit kiezen?

  • One By One wimperextensions
    Bij de One By One behandeling wordt elke unieke wimper verlengd door middel van een passende extension. Dit zorgt voor een vrij natuurlijk, maar ook uitgesproken effect. Je eigen wimpers worden namelijk naar jouw wens langer gemaakt en zullen prachtig krullen.

  • Russian Volume wimperextensions
    Russian Volume wimperextensions lijken meer op fake lashes en zorgen voor een dramatischer effect en een zwoelere oogopslag. Ondanks hun uitgesproken look, zijn Russian lashes heel lichtgewicht, wat ideaal is voor wie graag heel erg lange wimpers wil.

  • Lash lifting
    Wimpers liften is de perfecte oplossing van wie blij is met haar eigen wimpers, maar graag een frissere blik zou willen. Een lashlift zorgt namelijk voor een perfect gekamd effect van de wimpers, waardoor de oogopslag direct opener wordt. Bij het liften van de wimpers kunnen de wimpers ook geverfd worden, waardoor het gebruik van mascara, net als bij wimperextensions, overbodig wordt.

De perfecte oplossing voor… altijd

Veel mensen worden verliefd op lash treatments voor hun vakanties: wimperextensions en lifts zijn namelijk hartstikke waterproof en blijven in elke weeromstandigheid perfect op hun plek, maar ook in het dagelijks leven zijn ze ongelofelijk handig. Hoe fijn is het namelijk om iedere dag wakker te worden met een al perfecte, uitgeruste oogopslag?

 

https://droomwimpers.nl/