ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

Verjaardagscadeau

Een opmerkelijk nieuwsbericht verscheen afgelopen week in de Telegraaf. De beroemde zanger/presentator werd recentelijk 55 jaar en bij een verjaardag horen natuurlijk ook cadeaus. Een cadeau van zijn goede vriend Gordon kon natuurlijk  ook niet achter blijven en Gordon had wel een heel speciaal cadeau voor zijn vriend. Gordon heeft zijn ´zuster´ Joling namelijk een jaar lang gratis botox cadeau gegeven. Zo kan Joling weer volle lippen krijgen zonder dat de kosten botox voor zijn rekening zijn.

Welke cosmetische kliniek Gerard Joling een jaar lang langs mag gaan is vooralsnog niet bekend maar het is voor Gordon te hopen dat hij een goede kliniek heeft uitgekozen. Er bestaan namelijk grote prijs en kwaliteitsverschillen tussen de klinieken. Een kliniek waar de prijzen laag zijn maar de behandelingen van grote kwaliteit is de kliniek Faceland. Faceland kan de klanten de laagste prijzen aanbieden doordat ze op een slimme manier zaken dan. Door efficiënt te onderhandelen met de leveranciers houdt het bedrijf de kosten laag. Maar daarnaast zitten de klinieken ook niet op dure locaties maar op goede bereikbare plaatsen, dit drukt natuurlijk ook enorm op de kosten. Overigens moet je niet denken dat Faceland niet met topproducten werkt want de kliniek kan de allerhoogste kwaliteit garanderen.  Alle artsen die werkzaam zijn bij Faceland zijn deskundig en ervaren en tevens BIG geregistreerd.

We moeten natuurlijk wel nog even afwachten of Gordon hier nu de waarheid sprak of dat het een van zijn velen grappen was. Gordon staat er namelijk ook om bekend dat hij veel grappen maakt met zijn vriend Gerard Joling omtrent de cosmetische ingrepen van hem. Gerard Joling staat er ook om bekend dat hij vaak aan zichzelf laat sleutelen. Zo heeft hij onder meer zijn tanden laten bleken en rimpels laten verwijderen met onder meer botox fillers.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website