ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

Ontspanningsmassage in Utrecht

Ervaar jij negatieve gevoelens, prikkels, stress, heb je last van een burn-out of wil je gewoon eens lekker ontspannen? Met de ontspanningsmassages van Monificent kun je weer helemaal opladen en de balans in jezelf terugvinden.

Ontspanningsmassage

Ons leven is druk en zit vol met prikkels, misschien heb je een gezin, kinderen en een drukke baan. Daardoor is het leven soms een en al drukte en stress. De gebeurtenissen in het leven kunnen ervoor zorgen dat je niet meer helemaal lekker in je vel zit en dat je eens lekker wil ontspannen.
De ontspanningsmassages van Monificent realiseren dit. Je ervaart een betere bewustwording van jouw eigen lichaam, kunt weer wat rust vinden en activeert het herstellend vermogen van het lichaam.

Soorten massages

Geen enkele massage zal hetzelfde zijn. Iedereen heeft namelijk andere voorkeuren en behoeftes. Samen zullen wij op zoek gaan naar dat wat goed voelt en wat jij nodig hebt.
Bij Monificent bieden we daarom meerdere soorten ontspanningsmassages aan. Denk dan bijvoorbeeld aan massages voor kinderen. Kindermassages helpen bij kinderen die rusteloosheid of hyperactiviteit ervaren en het kan helpen bij het in- en doorslapen en het verbeteren van de weerstand van kinderen.

Kies voor een hoofdpijnmassage wanneer je regelmatig last hebt van hoofdpijn of een druk hoofd. Door de massages zal de hoofdpijn verminderen in heftigheid en frequentie.
Daarnaast kun je kiezen voor een zwangerschapsmassage, laagdrempelige massage, voet- en handreflexmassage en nog veel meer ontspannende massages.

Liefdevolle aandacht voor jouw balans

Tijdens de ontspanningsmassage Utrecht zal er liefdevolle aandacht zijn voor jouw balans. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan workshops. Tijdens deze workshops wordt jou aangeleerd massages te geven aan jouw baby of kind. Jouw kind kan erg veel baat hebben wij het ontvangen van massages. Een kind heeft liefdevolle aanraking en aandacht nodig. Met de workshops van Monificent leer jij hoe je jouw kind kan masseren. Monificent bent workshops in Shantala babymassage, baby reflexologie, peuter reflexologie en wellnessmassages voor kinderen.