ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

Rimpels? Gesprongen vaatjes?

Hoewel men zegt dat voorhoofdrimpels een wijzer uiterlijk geven en lachrimpeltjes je gezicht opvrolijken is niet iedereen even blij met rimpels. Een grauwe huid, rimpeltjes of een sombere uitdrukking; tegenwoordig zijn er diverse behandelingen die ervoor zorgen dat je weer straalt. Je hoeft er niet uit te zien alsof je weer 18 bent, maar je kunt wel de allerbeste versie van jezelf worden. Van Lennep Kliniek in Den Haag weet precies wat daarvoor nodig is.

Laat je rimpels verminderen met een rimpelbehandeling

Om rimpels te verminderen zijn er allerlei soorten behandelingen mogelijk. Zo is er een rimpelbehandeling met fillers. Maak je liever geen gebruik van injectables? Dan kun je kiezen voor een bindweefselmassage of één van de peelings. De cosmetisch arts zal samen met je kijken welke methode het beste past bij je wensen en eisen. De kliniek staat onder leiding van de zeer ervaren cosmetische arts Ludy Holst. Een eerste consult is altijd gratis.

Gevoelige huid? Gesprongen vaatjes?

Voor wie een gevoelige, rode huid heeft in het gezicht, of veel last van gesprongen vaatjes, hoeft daar dankzij een couperosebehandeling ook niet mee te blijven lopen. In twee à drie laserbehandelingen bij Van Lennep Kliniek in Den Haag kunnen er zichtbare verbeteringen optreden. Daarnaast biedt de kliniek professionele crèmes aan die echt iets toevoegen aan de huid. Er is heel veel mogelijk op het gebied van huidverbetering. Blijf daarom niet rondlopen met ontsieringen in je gezicht maar kom gewoon eens langs voor een goed gesprek. Ontdek wat de Van Lennep Kliniek voor jou kan betekenen.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website