ZIJook.nl
Image default
Woning en Tuin

Perfecte raamdecoratie voor ons kantoor

Raamdecoratie voor ons kantoor (klik hier voor de website) was echt heel erg nodig. Er hing absoluut niks voor onze ramen en dit had verschillende nadelen. Zo zag het er tijdens het werken er erg saai uit, wij zaten gewoon in een ruimte zonder ook maar enkele decoratie op onze ramen. Daarnaast kreeg ons kantoor hier gelijk een erg armoedige aanblik door, klanten die bij ons op kantoor kwamen merkten dit vaak op en wij zeiden keer op keer dat wij er achteraan zouden gaan. De reden waarom wij pas later op zoek zijn gegaan naar leuke raamdecoratie bij ons op kantoor, is eigenlijk onduidelijk. Op een gegeven moment vond een groepje medewerkers echt dat er wat moest gebeuren. Vanaf dat moment is het balletje gelukkig gaan rollen. 

Lastig om de juiste raamdecoratie voor ons kantoor te kiezen

Het kiezen van raamdecoratie voor ons kantoor, was zeker geen gemakkelijke opgave. Wij hebben op ons kantoor namelijk ruim twintig medewerkers en iedereen heeft een totaal andere smaak. Wij vonden het echter wel belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen blij was met de raamdecoratie en hebben na veel Ikea bezoekjes maar besloten om een professioneel bureau in te schakelen.

Blij met het resultaat

Het inschakelen van een professioneel bureau was voor ons een logische stap om uiteindelijk leuke raamdecoratie te krijgen. Wij zijn toen op zoek gegaan naar verschillende bedrijven en kwamen redelijk snel uit bij M+N Projecten. Het viel ons op dat dit bedrijf erg professioneel ogende en erg makkelijk te benaderen was. Wij namen namelijk snel contact op om alle mogelijkheden te bespreken. Al snel kwam M+N Projecten met verschillende opties die wij konden gebruiken als raamdecoratie voor ons kantoor. Wij vertelden hen dat er veel verschillende smaken zijn en al heel snel wist M+N Projecten precies wat zij daarmee aan moesten. Wij kregen raamdecoratie te zien die iedereen prachtig vond en nog steeds is iedereen hier erg blij mee!

Veel positieve reacties

Sinds het moment dat de raamdecoratie er hangt, hebben wij veel positieve reacties van klanten gehad. Zij gaven aan dat ons kantoor nu een stuk professioneler oogt en ook wat ruimtelijker. Daarnaast heeft de nieuwe raamdecoratie ons ook wat voordelen opgeleverd, zo is het een stuk koeler binnen en hebben wij geen last meer van de felle zon op onze beeldschermen!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website